Ελλάδα

Καρέ – καρέ η δράση 51χρονου που έκανε διαρρήξεις σε ΙΧ (βίντεο)

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 51χρονος Αλγερινός, που άνοιγε αυτοκίνητα με ειδικό τηλεκοντρόλ και έπαιρνε ότι είχαν αφήσει μέσα σε καμπίνα και πορτμπαγκάζ οι ιδιοκτήτες τους. Ο 51χρονος δρούσε στον άξονα της Κηφισίας, από τους Αμπελόκηπους μέχρι και το Μαρούσι και συνελήφθη χθες Τετάρτη (13/4) από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου, οι οποίοι κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν από κάμερες ασφαλείας.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο που εξασφάλισε ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ Κώστας Παπαδόπουλος, φαίνεται ο 51χρονος να προσεγγίζει το αυτοκίνητο που μόλις έχει παρκάρει ο ιδιοκτήτης του για να πάει σε ένα αρτοποιείο, και αφού βεβαιωθεί ότι (ο ιδιοκτήτης) δεν κοιτάει το ανοίγει με το ειδικό τηλεκοντρόλ και παίρνει από το πορτμπαγκάζ ένα σακίδιο που βρίσκεται μέσα και φεύγει ανενόχλητος.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ανήκει σε ένα γιατρό χειρούργο και μέσα στο σακίδιο είχε ένα ζευγάρι ειδικά γυαλιά με μικροσκοπικούς φακούς αξίας 5.000 ευρώ. Τουλάχιστον σε 9 παρόμοιες περιπτώσεις έχει ταυτοποιηθεί ο δράστης ενώ είναι γνωστός στις αρχές από το 2013 για διαρρήξεις.

ertnews.gr

Back to top button