ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Κύπελλο ΕΠΣ Καστοριάς: Ικανοποιητική η προπώληση των εισιτήριων του 44ου τελικού

Την Δευτέρα 20 Απριλίου 2022 και ώρα 21:00 θα διεξαχθεί παρουσία του προέδρου της ΕΠΣ Καστοριάς, συνέντευξη τύπου στα γραφεία της Ένωσης στην οποία θα συμμετέχουν ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος και Κυπέλλου, ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας, εκπρόσωποι των δυο σωματείων, ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ και ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ, οι προπονητές, οι αρχηγοί, και ο διαιτητής του τελικού.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης θα μιλήσουν στα ΜΜΕ για τον αγώνα της Μεγάλης Τετάρτης, ο οποίος θα αναδείξει αφενός μεν τον κυπελλούχο της ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ για τη σεζόν 2021/2022 και αφετέρου τον εκπρόσωπο του νομού στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας.

Η Ε.Ε της ΕΠΣ προσκαλεί τους αθλητικογράφους να παρευρεθούν στην συνέντευξη τύπου για τον 44ο Τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.

Μετά από δύο χρόνια η διεξαγωγή του Τελικού

Κάλεσμα και στους φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο την ΜΕΓ. ΤΕΤΑΡΤΗ 20 Απριλίου και ώρα 17:00 και να στηρίξουν τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Ο καλύτερος και πιο τυχερός ας κερδίσει. Να είναι νικητής το ποδόσφαιρο και στο τέλος και οι δύο ομάδες ευχαριστημένες από την προσπάθεια και το παιχνίδι.

Να σημειωθεί ότι λόγω της πανδημίας τα τελευταία δύο χρόνια δεν διεξήχθησαν Τελικοί Κυπέλλου.

Στο μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες η προπώληση των εισιτηρίων και από τις δύο ομάδες κυλάει με εξαιρετικό ρυθμό και όσο πλησιάζουν οι μέρες η ζήτηση είναι αυξημένη και όλα δείχνουν ότι ο φετινός τελικός, θα έχει ιδιαίτερα υψηλό αριθμό φιλάθλων.

sentranews.gr

 

 

Back to top button