Καστοριά

Survivor: Απόψε το πάρτι της ένωσης (trailers)

Οι παίκτες του Survivor κάνουν μπάνιο, στολίζονται και αναχωρούν για το πάρτι της ένωσης. Ο καθιερωμένος διαγωνισμός τραγουδιού και η εκρηκτική εμφάνιση του Νίκου Κουρκούλη.

Ένα τελείως διαφορετικό επεισόδιο αναμένεται να παρακολουθήσουμε στο Survivor, το βράδυ του Σαββάτου (16/04) στον ΣΚΑΪ.

Όπως βλέπουμε στο trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα, οι παίκτες πλένονται, στολίζονται και ανανεώνονται για το πολυαναμενόμενο πάρτι ένωσης των δύο ομάδων.

Μετά από τέσσερις περίπου μήνες δύσκολων συνθηκών επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο για τους περισσότερους παίκτες του Survivor 2022, έφτασε η ώρα για χαλάρωση, διασκέδαση και χορό.

Οι παίκτες φαίνεται να απολαμβάνουν τις ξέγνοιαστες στιγμές, πριν την ένωση, η οποία είναι βέβαιο ότι θα αλλάξει και πάλι τις ισορροπίες ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Το πάρτι της ένωσης είναι γεγονός και για χάρη του κάθε διένεξη μπαίνει στο περιθώριο. Μπλε και Κόκκινοι γίνονται μία μεγάλη παρέα και για πρώτη φορά μετά από τρεις και πλέον μήνες κάνουν μπάνιο και φορούν τα… «καλά» τους. Η μεταμόρφωσή τους είναι εντυπωσιακή και όλοι ενθουσιάζονται ιδιαίτερα τις μικρές απολαύσεις που τους είχαν λείψει.

Στο πάρτι της Ένωσης το φαγητό για πρώτη φορά δεν αποτελεί έπαθλο καθώς τους περιμένει ένα πλούσιο γεύμα δια χειρός Αλέξανδρου Παπανδρέου. Ο γνωστός σεφ, ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο και ετοίμασε για τους παίκτες ένα λαχταριστό μενού. Όλα αυτά λίγο πριν οι Μπλε και οι Κόκκινοι πάρουν το μικρόφωνο στα χέρια τους για να συμμετάσχουν στον πιο… ξακουστό διαγωνισμό τραγουδιού της Καραϊβικής!

Οι παίκτες ανεβαίνουν στη σκηνή και ερμηνεύουν ένα αγαπημένο τους τραγούδι ενώ οι υπόλοιποι βαθμολογούν τις επιδόσεις τους! Ποιος θα καταφέρει να μας αφήσει… άφωνους με τις φωνητικές του ικανότητες; Ο Γιώργος Λιανός συντονίζει και σχολιάζει με τον δικό του μοναδικό και απολαυστικό τρόπο! Κοντά τους έρχεται και η περσινή νικήτρια του διαγωνισμού τραγουδιού, η Νικολέτα Μαυρίδη!

Λίγο πριν το τέλος, μια τεράστια έκπληξη περιμένει τους παίκτες. Ο Νίκος Κουρκούλης κάνει την εμφάνισή του στη σκηνή και απογειώνει το πάρτι με τις μεγάλες επιτυχίες του!

Η επόμενη μέρα θα βρει τους Κόκκινους να έχουν μετακομίσει στην παραλία των Μπλε. Πόσο διαφορετική θα γίνει η καθημερινότητά τους μέσα από αυτή τη συνύπαρξη;

news247.gr

 

Back to top button