ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Καστοριά: Η ημερίδα «Δυνατότητες επαγγελματικής ένταξης ατόμων με αυτισμό ή άλλα ψυχοκοινωνικά προβλήματα στον νόμο Καστοριάς»

Ημερίδα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στις 16.04.2022 από το Επιμελητήριο Καστοριάς σε συνδιοργάνωση με την Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό ΔΑΔ Νομού Καστοριάς με θέμα «Δυνατότητες και προοπτικές επαγγελματικής ένταξης ατόμων με αυτισμό ή άλλα ψυχοκοινωνικά προβλήματα στο νόμο Καστοριάς: Κοινωνική επιχειρηματικότητα και υποστηριζόμενη εργασία».
Το Επιμελητήριο Καστοριάς στο ευρύ πλαίσιο δράσεων στήριξη της επιχειρηματικότητας με τη σημερινή ημερίδα διευρύνει τις δράσεις του και στην κοινωνική επιχειρηματικότητα τελικός σκοπός της οποίας είναι η επίτευξη ενός κοινωνικού σκοπού και την επίλυση κοινωνικών προβλημάτων.
Το Επιμελητήριο Καστοριάς ως εκπρόσωπος όλων των επιχειρήσεων στηρίζουμε την προσπάθεια της εταιρείας προστασίας ατόμων με αυτισμό για την ένταξη των ατόμων στο φάσμα στο επαγγελματικό και κατά επέκταση στο κοινωνικό περιβάλλον.
Θερμές ευχαριστίες στην Πρόεδρο κα Αριστούλα Ζάκα και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό ΔΑΔ Νομού Καστοριάς και στους διακεκριμένους ομιλητές.

 

Back to top button