ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

44ος Τελικός Κυπέλου ΕΠΣ Καστοριάς: Μαγνητίζει το «αιώνιο» ντέρμπι – Παναργειακός και Αστραπή Μεσοποταμίας συγκρούονται για 65η φορά στο παραδοσιακό El clacico (αφιέρωμα – προϊστορία)

Είναι το παιχνίδι που μαγνητίζει περισσότερο από κάθε άλλο ματς της ΕΠΣ Καστοριάς.

Ένα ματς ανάμεσα στις πλέον ιστορικές ομάδες Παναργειακού και Αστραπής Μεσοποταμίας, πάντα προσελκύει τα βλέμματα, ανεξάρτητα της βαθμολογικής και αγωνιστικής κατάστασης των δύο ομάδων. Είναι απλά το «αιώνιο» ντέρμπι, το παραδοσιακό El Clásico. Και πόσο μάλιστα, όταν πρόκειται για έναν τελικό Κυπέλλου.

Οι δύο ομάδες, ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ και ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ, σήμερα Μεγάλη Τετάρτη κοντράρονται στο  ΔΑΚ Καστοριάς στο πλαίσιο του 44ου Τελικού Κυπέλλου ΕΠΣ Καστοριάς, στο 65ο El clacico.

Πρόκειται για ένα ματς, έναν Τελικό, με ιδιαίτερα ξεχωριστό ενδιαφέρον, με πιο βασικό το γεγονός ότι υπάρχει απόλυτη ισορροπία των δύο ομάδων με 26 νίκες η καθεμία και 11 ισοπαλίες, σε όλα τα επίπεδα διοργανώσεων (Πρωτάθλημα Α’ ΕΠΣ, Δ’ Εθνική, Τελικοί Κυπέλλου, Ημιτελικοί Κυπέλλου, Α’ Β’ φάση Κυπέλλου).

Ένα ντέρμπι στο οποίο αναμφίβολα, για πολλούς λόγους, οι δύο ομάδες φιλοδοξούν και θα επιδιώξουν να πάρουν τη νίκη, κυρίως για το γόητρο, ενώ ο νικητής που θα προκύψει, θα είναι αυτός που θα πάρει πλέον το προβάδισμα στην μεταξύ τους προϊστορία.

Οι δύο ομάδες για πρώτη φορά στην ιστορία, θα…

Συνέχεια του αφιερώματος στο sentranews.gr

Σε Live streaming ο τελικός κυπέλλου ΕΠΣ Καστοριάς και pregame (spot)

Αφιέρωμα-αναδρομή στον θεσμό του Κυπέλλου ΕΠΣ Καστοριά: 43 Τελικοί, 186 γκολ, 14 Κυπελλούχοι, 9 φιναλίστ, 4 γήπεδα

 

 

 

Back to top button