ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Ο Χρήστος Βασιλάκης για την κατάκτηση του Κυπέλλου

Πέρασαν δέκα χρόνια διαρκούς παρουσίας μου στο σύλλογο. Ο τελευταίος χρόνος ήταν ο πιο δύσκολος και απαιτητικός. Για όσους με ξέρουν, γνωρίζουν ότι έχω δώσει παραπάνω από το 100% του εαυτού μου σ´αυτό το σύλλογο. Πάντα έβαζα το σύλλογο πάνω από μένα, με πολύ προσωπικό κόστος αλλά συνειδητά.
Η μεγαλύτερή μου ικανοποίηση και κατάκτηση μετά το χθεσινό τίτλο, δεν ήταν το κύπελλο. Ήταν ότι μετά από πολλά χρόνια ο κόσμος του Άργους συσπειρώθηκε γύρω από την ομάδα που τόσο αγαπάει και έχει σημαδέψει τον τόπο. Η μεγαλύτερή μου συγκίνηση και περηφάνια είναι η χαρά που έδωσε η ομάδα σε όλους σας.
Σας ευχαριστώ για την αγάπη που δείξατε. Σας ευχαριστώ που ήρθατε στο γήπεδο και στηρίξατε την προσπάθεια των παιδιών που έχουν μοχθήσει γι αυτόν τον τίτλο. Σας ευχαριστώ που δώσατε φέτος από το υστέρημά σας οικονομική ώθηση στο σύλλογο. Χωρίς εσάς τίποτα δε θα ήταν ίδιο αυτή τη στιγμή.
Η χθεσινή επιτυχία, μου έδειξε ότι το όραμα πραγματώνεται μέσα από σκληρή δουλειά, υπομονή και επιμονή. Είναι μια δικαίωση των προσπαθειών της διοίκησης, δικαίωση προσωπικοί, των παιχτών και του προπονητή αλλά και άλλων ανθρώπων που μας βοήθησαν σημαντικά. Ευχαριστώ τη γυναίκα μου Έλενα Μοσχάκη για την τεράστια υπομονή που έχει δείξει.
Σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ και πάλι σας ευχαριστώ.

Back to top button