ΕκδηλώσειςΚαστοριά

WildLife Explorers: Εκδρομή στην Καστοριά για φωτογράφιση αρκούδων!


Ψάχνοντας οργανωμένα για Αρκούδα στην Ελλάδα, είναι κυριολεκτικά κάτι πρωτοεμφανιζόμενο. Πόσο μάλλον φωτογραφίζοντας την!
Προφανώς και κανείς δεν μπορεί να υποσχεθεί εκ των προτέρων μια τέτοια επιτυχία. Μπορεί όμως να υποσχεθεί πως οι συνθήκες για να το προσπαθήσει είναι οι πλέον κατάλληλες! Έτσι, η Wildlife Explorers, θα προσπαθήσει σοβαρά να συναντήσει σε αυτή την εξόρμηση το μεγαλύτερο θηλαστικό της χώρας, συνοδεύοντας σας. Γιατί πιστεύουμε πως αυτό είναι πιθανό; Γιατί θα πάμε την κατάλληλη εποχή, στον καταλληλότερο τόπο, με τον καταλληλότερο οδηγό που διαθέτουμε για μια τέτοια αποστολή.
Αρχές Μαΐου είναι όντως μια εποχή που οι Αρκούδες έχουν ενεργοποιηθεί από την χειμωνιάτικη ξεκούρασή τους, αν και ο ήπιος χειμώνας της χώρας δεν αποκλείει και συναντήσεις νωρίτερα.
Η ευρύτερη περιοχή της Καστοριάς, δεν χωρά αμφιβολία, είναι ιδανικός τόπος για να συναντηθούμε με αυτό το υπέροχο θηλαστικό. Και ο Κύριλλος είναι πλέον ένας εμπειρότατος οδηγός πεδίου, από την περιοχή, που την έχει συναντήσει πολλές φορές. Κρατά καλά τα μυστικά του και τα μονοπάτια του, όπως πρέπει να κάνει ένας ευσυνείδητος άνθρωπος του πεδίου, που σέβεται την φύση και τα πλάσματά της.
Υπάρχουν λοιπόν σοβαρές πιθανότητες, οι άνθρωποι που θα ακολουθήσουν αυτή την εξόρμηση της Wildlife Explorers, να συναντήσουν –και όχι τυχαία- το όμορφο αυτό θηλαστικό.
Περισσότερα στο wildlifexplorers.com
 

 

 

 

 

 

Back to top button