Δυτική Μακεδονία

Δυτική Μακεδονία: Όλοι οι υποψήφιοι για τη νέα Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ 

Με 24 υποψηφιότητες για 10 θέσεις, έκλεισε η λίστα των ονομάτων για την νέα Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις πρόσφατες διεργασίες του συνεδρίου που θα διεξήχθη στην Αθήνα. Όπως αποφάσισε το συνέδριο η εκλογή της Κεντρικής Επιτροπής θα γίνει από τα μέλη του κόμματος και τις οργανώσεις, με αντιπροοδευτική εκπροσώπηση κάθε Περιφέρειας της χώρας, με τη Δυτική Μακεδονία και τους 4 Νομούς της να δικαιούνται εκλογή 10 μελών.
Η ιδιαιτερότητα της εκλογικής αναμέτρησης είναι πως δεν υπάρχουν ex officio συμμετοχές στην Κεντρική Επιτροπή, με αποτέλεσμα ακόμα και νυν Βουλευτές να διεκδικούν κανονικά το σταυρό στην εκλογική αναμέτρηση της 15ης Μαϊου, κάτι που φέρνει τις Ολυμπία Τεληγιορίδου και Πέτη Πέρκα στη λίστα των υποψηφίων, ενώ η Καλλιόπη Βέτα επέλεξε να μη θέσει υποψηφιότητα.
Παράλληλα αίσθηση προκαλούν και τα ονόματα των πρώην Βουλευτών, Γιώργου Ντζιμάνη, Μίμη Δημητριάδη και Χρήστου Μπγιάλα, ενώ από την Π.Ε. Κοζάνης ξεχωρίζουν επίσης ο Συντονιστής της Νομαρχιακής, Κώστας Πασσαλίδης και ο Αναπληρωτής Συντονιστής, Σωκράτης Βατάλης.

Η Λίστα των υποψηφίων:
ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΒΑΤΑΛΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ
ΓΚΟΥΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΓΟΥΛΙΑΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΜΙΜΗΣ)
ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΕΣΟΓΛΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ
ΚΟΥΤΑ ΑΝΝΑ
ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΜΙΣΑΗΛΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ
ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΕΥΘΥΜΙΑ (ΕΦΗ)
ΜΟΥΣΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΜΠΓΙΑΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΜΠΙΡΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΝΤΖΙΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΣΣΑΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΠΑΤΣΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΠΕΡΚΑ ΠΕΤΗ
ΠΟΛΙΤΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ
ΣΙΣΜΑΝΙΔΗΣ ΧΑΡΗΣ
ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ
ΤΕΝΤΣΟΓΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΝΑ
ΤΖΩΡΤΖΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ
ΤΣΙΑΙΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Περισσότερα στο άρθρο του Ζήση Πιτσιάβα στο e-ptolemeos.gr

Back to top button