Καστοριά

Ολ. Τελιγιορίδου: Ψεύδεται ο Άδωνις Γεωργιάδης και η κυβέρνηση της ΝΔ για τους λογαριασμούς ρεύματος – Αύξηση έως και αύξηση 139% σε συμβόλαιο σταθερής χρέωσης (φωτο)

Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει αφήσει απροστάτευτους τους πολίτες απέναντι στην έκρηξη της ακρίβειας στα τιμολόγια της ενέργειας.

Πολίτης με 24μηνο συμβόλαιο σταθερής χρέωσης ενέργειας στα €0,07311/kwh ή €0,0658/kwh σε εμπρόθεσμη πληρωμή, χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής, (σε περίπτωση αποχώρησής του μάλιστα από την εταιρεία θα κατέβαλλε αποζημίωση για μη τήρηση συμφωνηθέντων!) είδε στον εκκαθαριστικό λογαριασμό στις 10/11/2021 να αλλάζουν μονομερώς το συμβόλαιο και να του χρεώνουν €0,09218/kwh (αύξηση 26%) και στη συνέχεια στον εκκαθαριστικό λογαριασμό στις 04/03/2022 να του χρεώνουν €0,178/kwh (αύξηση 139%).

Την ίδια ώρα ο κ. Γεωργιάδης στο πλαίσιο της κυβερνητικής προπαγάγανδας πως για όλα φταίει κάποιος άλλος παραπληροφορεί λέγοντας πως: “δεν υπάρχει ρήτρα αναπροσαρμογής για όσους έχουν ζητήσει σταθερό τιμολόγιο”.

Αντί λοιπόν ο υπουργός Ανάπτυξης και η ΝΔ να επιμερίζουν ψευδόμενοι την ευθύνη στους πολίτες ας σοβαρευτούν και ας ενεργοποιήσουν τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας για να χτυπήσουν την αισχροκέρδεια. Η κυβέρνηση οφείλει να στηρίξει τους πολίτες και όχι τα καρτέλ των συμφερόντων που οδηγούν την κοινωνία σε αδιέξοδο.

Ολυμπία Τελιγιορίδου

Back to top button