ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Νέο ΔΣ στον Όμιλο Αντισφαίρισης Χιονοδρομίας Άργους Ορεστικού

Την Πέμπτη 14/4/2022 και ώρα 5μ.μ., πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση και οι Αρχαιρεσίες του Ομίλου Αντισφαίρισης Χιονοδρομίας Άργους Ορεστικού, στην αίθουσα του ΚΕΦΟ του Δήμου Άργους Ορεστικού. Στη Γενική Συνέλευση αποφασίστηκε ομόφωνα, από τα παρόντα και ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη, να γίνει τροποποίηση του καταστατικού προκειμένου να γίνει η εναρμόνισή του σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και κατόπιν διαλογικής συζήτησης, λήφθηκαν αποφάσεις και για άλλα θέματα του Ομίλου.
Κατόπιν ακολούθησε η λογοδοσία από το απερχόμενο Δ.Σ., και πριν να τεθούν οι υποψηφιότητες, ο κ. Κώστας Αδάμ – νυν Αντιπρόεδρος και επί σειρά ετών Πρόεδρος, ανακοίνωσε ότι “κλείνει” τον κύκλο του στη διοίκηση του ομίλου μας, δίνοντας τη “σκυτάλη” σε νεότερα μέλη που επιθυμούν να θέσουν την υποψηφιότητά τους και εφόσον εκλεγούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον Όμιλο. Ο Κώστας Αδάμ είναι από τα ιδρυτικά μέλη του Ομίλου μας που συστάθηκε το 1991. Πάντα ενεργός, δυναμικός, αποτελεσματικός, καλοπροαίρετος και ακάματος, – ο πρώτος και επί σειρά ετών Πρόεδρος του Ομίλου μας, ο οποίος τα τελευταία χρόνια διατελούσε Αντιπρόεδρος. Η ανακοίνωση της απόφασής του, δημιούργησε ένα συγκινησιακό κλίμα, διότι πέρα από τις υπηρεσίες που προσέφερε στον Όμιλο, είχε δημιουργηθεί μεταξύ όλων μας αγαστή συνεργασία, καθώς και φιλική σχέση ετών. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον αγαπητό Κώστα για την ενεργή, μακρόχρονη και σημαντική προσφορά του στον Όμιλό μας και του ευχόμαστε τα καλύτερα σε κάθε τομέα της ζωής του, καθώς και καλή συνέχεια με επιτυχίες σε Συλλόγους και δραστηριότητες αθλητισμού και πολιτισμού με τα οποία ασχολείται αδιαλείπτως!
Αφού πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες παρουσία της δικηγόρου κ. Δήμητρας Παπαδάμου, ακολούθησε από τους νεοεκλεγέντες η σύσταση σε σώμα και η νέα σύνθεση του Δ.Σ. με ομόφωνη απόφαση, έχει ως εξής :
Πρόεδρος : Ευθυμίου Ευθύμιος
Αντιπρόεδρος: Μπελονάκη Αφροδίτη
Γεν. Γραμματέας: Καραγεωργίου Ιωάννης
Ταμίας : Πασπάλης Νικόλαος
Έφορος Αντισφαίρισης : Ευθύμιου Βασίλειος
Έφορος Χιονοδρομίας : Μιχαήλ Χαρίλαος
Έφορος Ορειβασίας : Κουρτζόγλου Δημήτριος

Back to top button