ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Δημιουργία εθελοντικής ομάδας της ΔΟΥ Καστοριάς για συνεργασία με τον Σύλλογο ΜΑΖΙ ΣΟΥ – Η πρώτη κοινή εκδήλωση

Η ΔΟΥ Καστοριάς, στο πλαίσιο του κοινωνικού της έργου, συγκρότησε εθελοντική ομάδα προσφοράς και συνεργασίας με τον Σύλλογο ¨Μαζί Σου¨. Σκοπός της ομάδας είναι να βοηθήσει τον Σύλλογο στο κοινωνικό του έργο.

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου επισκέφτηκαν τα γραφεία της ΔΟΥ και ενημέρωσαν το προσωπικό της για την αποστολή του Συλλόγου, τους τρόπους λειτουργίας του και τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει στην προσπάθεια να βοηθήσει τους ασθενείς που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες.

Με την ενέργεια  τους αυτή συμμετέχουν στη φιλάνθρωπο δραστηριότητα που αναπτύσσει ο Σύλλογος μας για την αντιμετώπιση σοβαρών περιστατικών συνανθρώπων μας που πάσχουν από νεοπλασματική ασθένεια και δείχνουν τον δρόμο της αλληλεγγύης προς τους συλλόγους- φορείς παροχής υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας

Η πρώτη συνεργασία του Συλλόγου μας με την εθελοντική ομάδα της ΔΟΥ Καστοριάς θα είναι στην εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί, με την βοήθεια μαθητών του 4ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς, στο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα την Κυριακή 8 Μαΐου και ώρα 11:30. Μια εκδήλωση τιμής για την γιορτή της μητέρας, αλλά και ενημέρωσης από γιατρό του Γεν. Νοσοκομείου Καστοριάς για την εθελοντική προσφορά μυελού των οστών.

Ο Σύλλογος τους ευχαριστεί θερμά για την ιδιαίτερη αυτή τους κίνηση και την συμπαράταξη τους στο μήνυμα ότι

Ο καρκίνος μας αφορά όλους, ας δώσουμε ένα τέλος

Ως Σύλλογος, ο οποίος αγωνίζεται καθημερινά εναντίον του καρκίνου, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για ευαισθητοποίηση και ενημέρωση γύρω από το θέμα του καρκίνου και την σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης.

Μητροπόλεως 9 ΤΚ. 52100 Καστοριά       τηλ. 2467306822        κιν. 6948032803
email: [email protected]           www.mazisou.org.gr

Back to top button