Ελλάδα

Νεκρός ο 33χρονος γιος του Αργύρη Ντινόπουλου

Εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι νεκρός ο Βασίλης-Σπυρίδων Ντινόπουλος, γιος του γνωστού δημοσιογράφου και πρώην υπουργού Εσωτερικών αλλά και δημάρχου Βριλησσίων για χρόνια, Αργύρη Ντινόπουλου.

Ο 33χρονος βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στην οδό Μπουμπουλίνας, στον 5ο όροφο στα Εξάρχεια, στον καναπέ του, ενώ δίπλα του βρέθηκαν τα φάρμακά του για τον διαβήτη τύπου Α από τον οποίον και έπασχε.

Η περίπτωση εγκληματικής ενέργειας έχει αποκλειστεί, καθώς τα στοιχεία δείχνουν πως δεν υπήρχε παραβίαση της πόρτας της οικίας ούτε ο 33χρονος έφερε κακώσεις ή μώλωπες. Τα αίτια θανάτου είναι πιθανότατα παθολογικά.

Ποιος ήταν ο Βασίλης-Σπυρίδων Ντινόπουλος

Ο 33χρονος Βασίλειος-Σπυρίδων γεννήθηκε στις 11 Αυγούστου του 1989. Από μικρός είχε μεγάλη αγάπη για το παρκούρ, στο οποίο μαλιστα είχε διακριθεί. Μάλιστα, είχε ξεκινήσει από πολύ μικρός, από τα 14 του χρόνια, από παιδικές χαρές και πάρκα, για να φθάσει να κάνει εντυπωσιακά άλματα σε σκεπές σπιτιών ή ακόμα και στον δρόμο.
Ενα χόμπι που απευθύνεται σε τολμηρούς, καθώς ο κίνδυνος είναι μεγάλος, με τον νεαρό, όπως ο ίδιος είχε εξομολογηθεί, να έχει τραυματιστεί αρκετές φορές. Όμως η αγάπη του ήταν τόσο μεγάλη, που δεν το εγκατέλειψε και με τα χρόνια κατάφερε να αποκτήσει εμπειρία επαγγελματία.

Παράλληλα είχε ασχοληθεί και με το capoeira τη βραζιλιάνικη πολεμική τέχνη που ξεκίνησε ως χορός των σκλάβων αιώνες πίσω.

Η είδηση του θανάτου του Βασίλη Ντινόπουλου προκάλεσε σοκ σε συγγενείς, φίλους και συνεργάτες ενώ σύμφωνα με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook οι οικείοι του θα τον αποχαιρετήσουν την Τετάρτη 4/5/2022 στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας.

Ο Βασίλης Ντινόπουλος ήταν υπεύθυνος διαχείρισης χώρων (location manager), σεναριογράφος και σκηνοθέτης, και έχει δουλέψει σε ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους.



thetoc.gr

 

Back to top button