Καστοριά

Άνοιγμα στην τουριστική αγορά της Κύπρου από τον Δήμο Καστοριάς (φωτογραφίες)

 

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα που άφησε η συμμετοχή του Δήμου Καστοριάς, με δικό του περίπτερο, στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Ταξίδι 2022» που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία κατά το διάστημα 28/4 – 1/5.

«Οι Κύπριοι τουρίστες επιλέγουν, σταθερά, τη χώρα μας ως νούμερο 1 προορισμό καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Η Καστοριά μπορεί και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό ώστε να μπει στον χάρτη των δημοφιλέστερων επιλογών τους. Η παρουσία μας στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού είναι ένα μεγάλο βήμα προς την Κυπριακή αγορά. Διαπιστώσαμε ότι το ενδιαφέρον για τα πλεονεκτήματα της περιοχής μας ήταν τεράστια. Αναμένουμε πλέον να δούμε και στην πράξη τα αποτελέσματα των επαφών μας, με την υποδοχή μεγάλου αριθμού Κύπριων ταξιδιωτών», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Αθανάσιος Ρήμος ο οποίος εκπροσώπησε τον Δήμο Καστοριάς με τον υπάλληλο του τμήματος Πολιτισμού, Ανδρέα Κυπαρίσση.

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, ο Αντιδήμαρχος είχε επαφές με τον προϊστάμενο του ΕΟΤ στην Κύπρο, Πέτρο Σαγάνα, τον Υφυπουργό Τουρισμού Κύπρου,  Σάββα Περδίο, τον Πρέσβη της Ελλάδας στην Κύπρο, Ιωάννη Παπαμελετίου, πλήθος τουριστικών πρακτόρων, δημοσιογράφων και φορέων, καθώς και με εκατοντάδες επισκέπτες της έκθεσης.

Ο κ. Ρήμος είχε, επίσης, την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Δήμαρχο του αδελφοποιημένου Δήμου Παραλιμνίου Κύπορου,  Θεόδωρο Πυρίλλη, με τον οποίο αντάλλαξε αναμνηστικά δώρα και συζήτησαν τις προοπτικές πολιτιστικής και τουριστικής συνεργασίας των δύο Δήμων. 

 

Back to top button