ΓούναΚαστοριά

Ο υπουργός Οικονομικών επεξεργάζεται θετικά τη συνέχιση της αναστολής εργασίας των γουνοτεχνιτών – Όλοι οι Καστοριανοί θα ικανοποιηθούν ανεξαρτήτως εισοδημάτων

Ρεύμα και καύσιμα αναμένεται να επανέλθουν κοντά στις περσινές γνώριμες τιμές
Βρισκόμαστε λίγες ώρες πριν τις ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού για την αντιμετώπιση της πρωτοφανούς ακρίβειας που πλήττει νοικοκυριά και επιχειρήσεις εδώ και μήνες. Η κυβέρνηση της Ν.Δ διασφάλισε με την πολιτική της,οικονομικά αποθέματα για να ανακουφίσει τον ελληνικό λαό από τις συνέπειες της διεθνούς ενεργειακής κρίσης. Ρεύμα και καύσιμα θέρμανσης και κίνησης αναμένεται να επανέλθουν κοντά στις περσινές γνώριμες τιμές. Όλοι οι Καστοριανοί θα ικανοποιηθούν ανεξαρτήτως εισοδημάτων.
Όλον αυτό τον καιρό κατέστησα κατανοητό στην κυβέρνησή μας, πως η Γούνα είναι ο Νο1 κλάδος της οικονομίας που θίγεται ανεπανόρθωτα από τα μέτρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά της Ρωσίας. Μετά την διασφάλιση της συνέχισης της <Συνεργασίας> για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο έγινε αντιληπτό πως δεν αρκεί γιατί περιορίστηκε δραματικά η εργασία στα γουναράδικα λόγω ανυπαρξίας εξαγωγών. Γιαυτό και προσδοκούμε βάσιμα να επανέλθει η χρηματοδότηση της αναστολής της εργασίας στους γουνεργάτες, γεγονός που θα αποτελέσει τωρινή λύτρωση και χαραμάδα ελπίδας για το αύριο.
Ζήσης Τζηκαλάγιας

 

 

 

Back to top button