ΓούναΚαστοριάΚοζάνη

1.524.000 ευρώ για την εκτροφή γουνοφόρων ζώων: Ευχαριστήριο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Γουνοφόρων Ζώων

Σε συνέχεια της από 27/04/2022 Απόφασης του Αναπλ. Υπουργού Οικονομικών κ. Θόδωρου Σκυλακάκη αναρτήθηκε στη Διαύγεια, στις 03/05/2022, η Απόφαση Δέσμευσης Πίστωσης από τον Υπηρεσιακό Γεν. Γραμματέα Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Δημήτρη Τσαγκαλίδη ύψους 1.524.000,00 ευρώ για αναλογική χρηματοδότηση της εκτροφής γουνοφόρων ζώων.

Η χρηματοδότηση αυτή αποτελούσε δέσμευση της Κυβέρνησης και θα συμβάλλει στη στήριξη της εκτροφής στη δύσκολη συγκυρία που διανύουμε λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

Δεν έγινε όμως εύκολα και ούτε τυχαία.

Ήταν καρπός πολύμηνης και συστηματικής δουλειάς μέχρι την Απόφαση Δέσμευσης Πίστωσης στις 3/5/2022. Συνεχίζεται με τις επαφές μέχρι την αναμενόμενη θετική έκβαση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με την ενεργή συμμετοχή μας, του Βουλευτή Ν. Κοζάνης κ. Γιώργου Αμανατίδη τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για την επιμονή του και τη συνεχή τεκμηρίωση. Χωρίς τη δική του συμμετοχή δεν θα είχαμε το αποτέλεσμα αυτό.

Στην επιτυχία αυτή συνέβαλε καθοριστικά και η κα Αντωνίου Μαρία, Υπεύθυνη Γραφείου Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, τη στήριξη της οποίας είχαμε από την αρχή σε όλη αυτή την προσπάθεια.

 

 

Back to top button