ΑθλητικάΚαστοριάΚοζάνη

Η πρώτη ήττα για τον ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας στο φετινό πρωτάθλημα δίνει νέα τροπή στις τελευταίες αγωνιστικές

Την ήττα γνώρισε χθες το απόγευμα η ομάδα μας από τον Λασσάνη Κοζάνης με 58-59, ένα αποτέλεσμα που δίνει νέο ενδιαφέρον στις 3 εναπομείναντες αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος.
Η ομάδα μας ξεκίνησε πολύ νευρικά και άστοχα το παιχνίδι, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε ο Λασσάνης, ο οποίος μπήκε πιο συγκεντρωμένος και έτοιμος στην αναμέτρηση, με αποτέλεσμα να πάρει διαφορά ακόμα και 21 πόντων, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται στο 20-41.
Στην επανάληψη οι παίκτες της ομάδας μας βρήκαν καλύτερα τα πατήματα τους στο παρκέ και σταδιακά έριξαν την διαφορά, η οποία έφτασε ακόμα και στον πόντο, 5,5″ πριν το φινάλε. Ωστόσο οι άστοχες τελικές προσπάθειες δεν έφεραν την μεγάλη ανατροπή, με την ομάδα μας να γνωρίζει την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα και να στρέφει την προσοχή της πλέον στο επόμενο παιχνίδι με το Άργος Ορεστικό.
Συγχαίρουμε την ομάδα του Λασσάνη Κοζάνης για την προσπάθεια και την νίκη και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.
Ευχαριστούμε θερμά όλο το φίλαθλο κοινό που γέμισε το ΔΑΚ Μεσοποταμίας και υποστήριξε την μεγάλη προσπάθεια της ομάδας μας και τους θέλουμε δίπλα μας στην τελική ευθεία της φετινής σεζόν. Η ομάδα μας θα μάθει από αυτήν την ήττα και θα εμφανιστεί πιο έτοιμη στα επόμενα παιχνίδια.
Δεκάλεπτα: 15-22, 20-41, 32-47, 58-59

ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας

 

 

 

Back to top button