Άργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριά

Η αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς κ. Δέσποινα Κοζατσάνη σε εκδηλώσεις το Σαββατοκύριακο (φωτογραφίες)

Συμμετοχή της Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δ. Κοζατσάνη σε εκδηλώσεις στις 07 και 08 Μαΐου 2022.
07/05/22: Στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Μάχης του Δισπηλιού, που έγινε στις 15 Απριλίου 1941, παραβρέθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, Δέσποινα Κοζατάση.
Οι εκδηλώσεις, με τίτλο «Παπαρρόδεια 2022», τις οποίες διοργάνωσε ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Δισπηλιού, με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς και του Δήμου Καστοριάς, στοχεύει στην ανάδειξη και καθιέρωση των εκδηλώσεων.
Φέτος, συμπληρώνονται 81 χρόνια από τότε που ο Ταγματάρχης (ΠΒ) Ιωάννης Παπαρρόδου με τους δεκατρείς (13) στρατιώτες του, πρόβαλλαν ηρωική αντίσταση, κατά τη διάρκεια της μάχης του Δισπηλιού, ενάντια στους Γερμανούς εισβολείς.
08/05/2022: Συμμετοχή στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Άργους Ορεστικού στην Τοπική Κοινότητα Καστανοφύτου, με αφορμή τη συμπλήρωση 116 χρόνων από τη μάχη των κατοίκων του χωριού και των Μακεδονομάχων, κατά των Βουλγάρων και των Τούρκων, η οποία διαδραματίστηκε το 1906.
Την ίδια ημέρα το απόγευμα, η Αντιπεριφερειάρχης συμμετείχε σε εκδήλωση που διοργάνωσε η «Παπαδοπούλειος Βιβλιοθήκη Πενταβρύσου» με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας. Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση για την ανάδειξη της προσφοράς της Μητέρας στον άνθρωπο και την κοινωνία. 

Back to top button