ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Οι Godsleep το Σάββατο Live στην Καστοριά

Οι Godsleep σχηματίστηκαν το 2010 και έκτοτε έχουν χαράξει τον δικό τους δρόμο προς το heavy rock πάνθεον. Χαρακτηρίστηκαν από την πρώτη στιγμή ως ένα από τα πιο ελπιδοφόρα γκρουπ της heavy/psychedelic rock σκηνής, με σήμα κατατεθέν τις εκρηκτικές live εμφανίσεις τους.
Για την προώθηση του ντεμπούτου τους “Thousand Sons of Sleep” (2015/Rock Freaks Records), το οποίο έλαβε εξαιρετικές κριτικές, πραγματοποίησαν την πρώτη τους headline ευρωπαϊκή περιοδεία το 2016, ενώ παράλληλα συμμετείχαν σε δημοφιλή φεστιβάλ του εξωτερικού.
Το 2018 βρήκε τους Godsleep ακόμα ωριμότερους, να κυκλοφορούν το δεύτερό τους άλμπουμ με τίτλο “Coming of Age”, όπου αφενός κράτησαν τον πυρήνα του ήχου τους, με heavy/fuzzy κιθάρες, πυκνές μπασογραμμές και δυνατά groovy τύμπανα, αφετέρου τον εμπλούτισαν με κολλητικά γυναικεία φωνητικά, στα οποία συναντούμε τόσο στοιχειωτικές μελωδίες, όσο και τρομακτικές/ψυχεδελικές κραυγές.
Το “Coming of Age”, που κυκλοφόρησε μέσω της, θρυλικής για την ελληνική underground rock σκηνή, Lab Records σε συνεργασία με τη Threechords Records, αντιμετωπίστηκε με διθυραμβικά σχόλια από το κοινό και τον Τύπο, ενώ οδήγησε τους Godsleep σε μια ακόμη headline ευρωπαϊκή περιοδεία το 2019, έχοντας μάλιστα συμμετάσχει σε αναρίθμητα και σπουδαία φεστιβάλ.
Godsleep Live at El Gato Negro
Είσοδος 5€ με μπύρα
Έναρξη 21:30
After Party by Zisis Petkanas

Back to top button