Καστοριά

Συναντήσεις της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς (φωτο)

Διαδοχικές συναντήσεις με τον Διευθυντή της Δ.Α Καστοριάς, Αστυνομικό Διευθυντή  κ. Νικόλαο Έξαρχο και τον ΓΕ.Π.Α.Δ Δυτικής Μακεδονίας Ταξίαρχο κ. Θωμά Νέστορα πραγματοποίησε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς.

Συγκεκριμένα τη Δευτέρα 09-05-2022 αντιπροσωπεία του  Σωματείου μας  αποτελούμενη από τον πρόεδρο κ. Σπυρίδη Ιωάννη και τον Γ.Γ κ. Τοτονίδη Μηνά  συνάντησε στο γραφείο του τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή της Δ.Α Καστοριάς κ. Νικόλαο Έξαρχο. Αφού του μεταβίβασε τις ευχές του Διοικητικού Συμβουλίου για την ανάληψη των  καθηκόντων του, του μετέφερε το πνεύμα συνεργασίας του Σωματείου μας. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συζητήθηκαν τα ζητήματα που απασχολούν τους συναδέλφους μας σε τοπικό επίπεδο καθώς και οι ιδιαιτερότητες που υπάρχουν στις ευαίσθητες Αστυνομικές Υπηρεσίες του Νομού μας. Ο κ. Διευθυντής  αφού ευχαρίστησε το Σωματείο μας, τόνισε πως η μεταξύ μας συνεργασία θα είναι με γνώμονα πάντα το καλό των συναδέλφων ενώ ζήτησε να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στον τρόπο λειτουργίας και ανταπόκρισης των αστυνομικών στα καθήκοντά τους.

Την Τρίτη  10-05-2022 αντιπροσωπεία του  Σωματείου μας  αποτελούμενη από τον πρόεδρο κ. Σπυρίδη Ιωάννη, τον Γ.Γ κ. Τοτονίδη Μηνά , τον αντιπρόεδρο κ.Βακόπουλο Απόστολο και τον Ταμία κ. Θεοχάρη Κων/νο  μετέβη στο Μέγαρο της ΓΕ.Π.Α.Δ Δυτικής Μακεδονίας όπου πραγματοποίησε εθιμοτυπική συνάντηση με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, Ταξίαρχο κ. Θωμά Νέστορα. Κατά την επίσκεψη συζητήθηκαν θέματα υπηρεσιακού ενδιαφέροντος, ενώ ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, τόνισε ότι είναι ανοιχτός σε προτάσεις που έχουν ως βάση την βελτίωση της καθημερινότητας των αστυνομικών και την εύρυθμη λειτουργία των Υπηρεσιών

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

-Ο-                                                                                                             -Ο-

Πρόεδρος                                                                                    Γενικός Γραμματέας

ΣΠΥΡΙΔΗΣ Ιωάννης                                                                           ΤΟΤΟΝΙΔΗΣ Μηνάς

Back to top button