ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Επιτυχημένη η ημερίδα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας Καστοριάς για τις Πανελλήνιες

Με επιτυχία διοργανώθηκε από το παράρτημα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας Καστοριάς,  σε συνεργασία με τα φροντιστήρια της περιφερειακής ενότητας μας, ημερίδα με αποδέκτες εκπαιδευτικούς και μαθητές της Γ΄ Λυκείου, των Ομάδων Προσανατολισμού  Θετικών Σπουδών – Οικονομίας και Πληροφορικής

Σκοπός της ημερίδας ήταν η καλύτερη προετοιμασία των μαθητών μας για τις Πανελλαδικές εξετάσεις με προσκεκλημένο ομιλητή τον πρώην Σχολικό Σύμβουλο Μαθηματικών και επί σειρά ετών επόπτη – συντονιστή του μαθήματος των Μαθηματικών στο Βαθμολογικό Κέντρο Δυτικής Θεσσαλονίκης κ. Ιωάννη Θωμαΐδη με θέμα :

‘‘ Μερικά συμπεράσματα για τη Διδασκαλία και Μάθηση των Μαθηματικών με οδηγό τα θέματα των πανελλαδικών εξετάσεων την περίοδο 2016 – 2021‘’

Το Παράρτημα Καστοριάς της Ε.Μ.Ε. ευχαριστεί και δημόσια τον ομιλητή κ. Ιωάννη Θωμαΐδη για την άκρως διαφωτιστική και εμπεριστατωμένη ομιλία.

Κλείνοντας ευχόμαστε στους υποψήφιους μαθητές μας, καλή επιτυχία στην μάχη των Πανελλαδικών Εξετάσεων, να έχετε δύναμη αυτοπεποίθηση και κυρίως ηρεμία, ώστε να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας.

Για το Δ. Σ. του Παραρτήματος Καστοριάς της Ε.Μ.Ε

 

Η Πρόεδρος του Παραρτήματος                                     Ο Γενικός Γραμματέας

Μαρία  Ρουσούλη                                                    Κωνσταντίνος Ζυγούρης

Back to top button