Καστοριά

Δωρεάν επανάληψη για τις εξετάσεις απο τα Φροντιστήρια «Μάθηση»

Για μαθητές Α΄ , Β΄ Λυκείου, &  Γυμνασίου παρέχονται δωρεάν επαναληπτικά μαθήματα από τη “ΜΑΘΗΣΗ” για τις εξετάσεις.
Και φέτος τα Φροντιστήρια «Μάθηση» στέκονται στο πλευρό του μαθητή, προσφέροντας ένα πρόγραμμα επαναληπτικών μαθημάτων για το Γυμνάσιο, την Α΄ και τη Β΄ Λυκείου εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και χωρίς καμία απολύτως δέσμευση διότι πρόκειται για μια κοινωνική προσφορά από εθελοντές καθηγητές.
Θα δοθεί γραπτώς ένα corpus επαναληπτικών ερωτήσεων και ασκήσεων με τα κρίσιμα σημεία της ύλης που πρέπει να έχουν εμπεδωθεί για την επιτυχία του μαθητή στις εξετάσεις.
Για τους μαθητές Α΄ και Β΄ Λυκείου τα επαναληπτικά θέματα θα προέρχονται αποκλειστικά από την τράπεζα Θεμάτων του Ι.Ε.Π.
Το πρόγραμμα των επαναληπτικών μαθημάτων αφορά στα μαθήματα Αρχαία, Μαθηματικά, Έκθεση, Λογοτεχνία, Φυσική και Χημεία και τα μαθήματα θα γίνουν από 16 Μαΐου έως 15 Ιουνίου.
Τα παιδιά μπορούν να φέρουν και τους φίλους τους και να δημιουργήσουν το δικό τους τμήμα προετοιμασίας για τις εξετάσεις στις καταλληλότερες συνθήκες μάθησης ώστε να καλυφθούν σωστά όλες τους οι ανάγκες και τα κενά που πιθανόν δημιουργήθηκαν αυτή τη δύσκολη σχολική χρονιά.
Υπάρχει δυνατότητα να γίνει και διαδικτυακή παρακολούθηση των επαναληπτικών μαθημάτων μέσω της υπερσύγχρονης πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης της Microsoft.
Η φιλοσοφία των Φροντιστηρίων «Μάθηση» είναι να προσφέρουν ΠΑΝΤΑ σε ΟΛΟΥΣ τους μαθητές την ΚΑΛΥΤΕΡΗ εκπαίδευση στην ΚΑΛΥΤΕΡΗ ποιότητα σ΄ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον με υπεύθυνους εθελοντές καθηγητές που και ξέρουν και μπορούν και θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν τα παιδιά. Στηρίζουμε ΟΛΑ τα παιδιά με ΟΛΕΣ μας τις δυνάμεις γιατί είναι η ελπίδα για το ΜΕΛΛΟΝ μας!!!
Η κινητήριος δύναμη για όλες αυτές τις ενέργειες είναι η αγάπη για το μαθητή.
Για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας στα επαναληπτικά μαθήματα, καλέστε τώρα στα τηλέφωνα: 2467021006 (Καστοριά) –  2467044244 (Άργος) –  2467023801 (Χλόη)
Κινητό: 6946284426.

Back to top button