ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

Αναπτυξιακό τουρνουά ποδοσφαίρου διοργανώνει η Αθλητική Ένωση Γραμμοχωρίων

Για τρίτη χρονιά η Αθλητική Ένωση Γραμμοχωρίων διοργανώνει αναπτυξιακό τουρνουά ποδοσφαίρου. Μπορεί η πανδημία να μας “φρέναρε” το τουρνουά για δυο χρόνια, ωστόσο έρχεται ξανά στις 28 & 29 ΜΑΪΟΥ 2022.
Το τουρνουά θα κάνει “σέντρα” στις 28 ΜΑΪΟΥ, θα έχει διάρκεια δυο ημερών και θα διεξαχθεί με την “υπογραφή” της Α.Ε. Γραμμοχωρίων, υπό την αιγίδα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καστοριάς και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Αποτελεί την αφορμή για διασκέδαση, παιχνίδι και τη δημιουργία σχέσεων μεταξύ προσώπων που δε θα είχαν άλλη ευκαιρία να βρεθούν στο ίδιο σημείο!
Επειδή η Καστοριά αποτελεί μία από τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας και είναι πόλος έλξης χιλιάδων ταξιδιωτών. Τα αξιοθέατα της πόλης της Καστοριάς καλύπτουν τις ποικίλες επιθυμίες τόσο των μικρών όσο και των μεγάλων.
Με τη συμμετοχή των νεαρών αθλητών στο τουρνουά προσδοκούμε την ανάπτυξη της φιλίας, της ευγενούς άμιλλας αλλά και της συνεργασίας μεταξύ των αθλητών, προπονητών και υπευθύνων. Το “3ο Τουρνουά Αθλητικής Ένωσης Γραμμοχωρίων” δίνει την ευκαιρία σε όλους μας να διασκεδάσουμε πραγματικά και μέσα από το παιχνίδι να δώσουμε το παράδειγμα για τις αξίες της ζωής.
Στο τουρνουά μπορούν να συμμετέχουν ακαδημίες και σχολές ποδοσφαίρου, αθλητικών σωματείων αλλά και ιδιωτικές από όλη την Ελλάδα και θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Μανιάκων.
Αναλυτικό πρόγραμμα θα αναρτηθεί και θα σταλεί στις ομάδες μετά την οριστικοποίηση των συμμετοχών και την κλήρωση των ομίλων.
Επικοινωνία:
κος. Κασαπίδης Στυλιανός – Υπεύθυνος Οργανωτικής Επιτροπής | τηλ: 6944844686
e-mail: [email protected]

 

 

 

Back to top button