ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Με επιτυχία η εκδήλωση του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Καστοριάς (φωτογραφίες)

Την Τετάρτη 18 Μαΐου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση της εργασίας του ΣΔΕ Καστοριάς στα πλαίσια του ECOMOBILITY 2021-2022, σε συνεργασία με τον Εθελοντικό Οργανισμό για το Αστικό Περιβάλλον ECOCITY και τις Επιτροπές Οργάνωσης των Εκστρατειών ECOMOBILITY, FREEMOBILITY και ECO2MOBILITY 2021-2022.
Μαζί μας ήταν η κα Βαλεντίνα Πλάκα, υπεύθυνη του προγράμματος ECOMOBILITY και εκπρόσωπος της επιτροπής οργάνωσης. Στην επιτροπή αξιολόγησης συμμετείχαν ο κ. Στυλιανός Γκάρας, Επ. Καθηγητής στο Τμήμα Χημικών Μηχανικών Δυτικής Μακεδονίας και εκπρόσωπος του Εργαστηρίου Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης και Περιβαλλοντικής Φυσικής και ο κ Καραγκίτσης Χρήστος, εκπρόσωπος της Τροχαίας Καστοριάς, ενώ με την παρουσία της μας τίμησε και η κα Κάλι Κυριακίδου, Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Ευχαριστούμε πολύ το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) Καστοριάς για την παραχώρηση χρήσης της αίθουσας και την υποστήριξη, την εκπαιδεύτρια Περιβαλλοντικού Γραμματισμού του Σχολείου μας κα Ευγενία Καραπάτσιου που συντόνισε την εργασία, καθώς και όλους εσάς που πλαισιώσατε την εκδήλωση με την παρουσία σας.

Back to top button