ΑθλητικάΚαστοριάΚοζάνη

«Αντίο» με νίκη στη φετινή απολαυστική σεζόν για τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας!

  Την νίκη στην τελευταία αγωνιστική υποχρέωση για φέτος πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας, καθώς επικράτησε χτες βράδυ του Λασσάνη στην Κοζάνη με 55-72, σε ένα ματς που η ομάδα μας απόλαυσε και χάρηκε χωρίς άγχος από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή, σηκώνοντας στον ουρανό του ΔΑΚ Σκαρκαλά την επίσημη κούπα του φετινού πρωταθλητή.

Η ομάδα μας ξεκίνησε νωθρά στο πρώτο δεκάλεπτο και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 27-19. Κάπου εκεί ανέβασαν ρυθμούς και μέσα από την εξαιρετική άμυνα, έτρεξαν σερί 7-23, για να προηγηθούμε στο ημίχρονο με 34-42. Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, με τον ΠΑΟΚ μας να «καθαρίζει» την νίκη στο τέταρτο δεκάλεπτο και να δίνει για ακόμη μια φορά το έναυσμα για πανηγυρισμούς με το φινάλε του αγώνα.
Συγχαίρουμε την ομάδα του Λασσάνη για την προσπάθεια του στο χθεσινό παιχνίδι αλλά και για όλη την σεζόν.

  Λίγο μετά την λήξη του αγώνα οι παίκτες και το staff της ομάδας μας παρέλαβαν τα μετάλλια τους και την επίσημη κούπα του πρωταθλητή της Α ΕΚΑΣΔΥΜ, φορώντας και τα απαραίτητα μπλουζάκια. Φυσικά δεν έλειψαν τα… μπουγέλα και οι σαμπάνιες, δίνοντας άλλο τόνο στην βραδιά, ολοκληρώνοντας μια πολύ απαιτητική και δύσκολη σεζόν με επιτυχία, σε ένα άκρως οικογενειακό κλίμα!

Τις βραβεύσεις έκανε ο Βουλευτής Κοζάνης κ. Αμανατίδης Γιώργος και ο Πρόεδρος της ΕΚΑΣΔΥΜ κ. Σαββίδης Λάζαρος.

ΓΣΚ ΛΑΣΣΑΝΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ (Πατσώνας): Πάπιστας, Παπαμίχος 14(3), Τσαμπούρης 8, Καπενής 6, Μανώλας 3(1), Λαμπρόπουλος 4, Καρακούλας, Μπέτι 15(1), Κωτούλας 5, Νικητάκης.

ΠΑΟΚ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ (Τζιλίνης): Ιωσήφ, Ρέπας Χ. 25(3), Τσολάκης 11(2), Ρέπας Ν. 15(1), Πανίδης 4, Γεωργαντάς, Παγανάς Γ. 10, Κατσιάνης, Γεωργάκας 7(1), Φούφας, Διαμαντόπουλος

Δεκάλεπτα: 27-19, 7-23 (ημ. 34-42), 15-14, 6-16 (τελ. 55-72)
Φωτορεπορτάζ της αναμέτρησης από την ιστοσελίδα maksports.gr  , ενώ σύντομα θα ακολουθήσει και δεύτερο φωτορεπορτάζ και οι δηλώσεις από την αναμέτρηση!

ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας

 

Back to top button