Καστοριά

Εκδρομή του Συλλόγου Ομόνοια σε Γιάννενα, Δωδώνη και Πάργα

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΟΜΟΝΟΙΑ διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή στα Γιάννενα, στο αρχαίο θέατρο και τον αρχαιολογικό χώρο της Δωδώνης και στην Πάργα, με τιμή 16€ κατ’ άτομο!
Τώρα που οι συνθήκες το επιτρέπουν, με καλοκαιρινή διάθεση και αισιοδοξία, αναχωρούμε από το χώρο του πάρκινγκ της λαϊκής αγοράς (Μασούτης) την Κυριακή 5 Ιούνιου 2022 και ώρα 7:45 το πρωί!
Πρώτη στάση τα Ιωάννινα για έναν καφέ και χαλάρωση. Έπειτα κατεθυνόμαστε στον αρχαιολογικό χώρο της Δωδώνης και το εντυπωσιακό αρχαίο θέατρό της, που κατασκευάστηκε τον 3ο αιώνα π.Χ. Ελεύθερο πρόγραμμα για τον καθένα και δυνατότητα ξενάγησης για όσους το επιθυμούν με επιπλέον επιβάρυνσή τους.
Στη συνέχεια αναχωρούμε για Πάργα, όπου θα μείνουμε για φαγητό, βόλτες στα στενά της, στο μεσαιωνικό της κάστρο, αλλά και τις παραλίες της, όπου, όποιος θέλει μπορεί να κάνει την πρώτη του βουτιά για φέτος!
Τέλος, επιστρέφουμε στα Γιάννενα, όπου θα μείνουμε για αρκετή ώρα με ελεύθερο πρόγραμμα για τον καθένα και επίσκεψη στο νησάκι της κυρά-Φροσύνης για όποιον το θέλει!
Από εκεί θα επιστρέψουμε στην Καστοριά μας βραδινή ώρα (περί τις 21:00)!
Δηλώστε τη συμμετοχή σας στα τηλέφωνα:
6972600884 (Βιβή Μαρδίρη)
6946330762 (Νίκη Παυλή-Κακαγιάννη)
6938850420 (Ρένα Μήκα).
Σας περιμένουμε!
Με τιμή,
Ο Πρόεδρος
Κωνσταντίνος Κακαγιάννης
Η Γενική Γραμματέας
Βιβή Μαρδίρη

Back to top button