ΚαστοριάΠρόσωπατελευταίες ειδήσεις

Αγνή Κανδύλη-Μυκωνιάτη: «Είμαι η Αγνή που αποφάσισα να γίνω δικηγόρος, να ασχοληθώ με τα κοινά και να ζήσω στην Καστοριά που τη λατρεύω» (συνέντευξη)

Αγνή Κανδύλη-Μυκωνιάτη: «Είμαι η Αγνή που αποφάσισα να γίνω δικηγόρος, να ασχοληθώ με τα κοινά και να ζήσω στην Καστοριά που την λατρεύω»

Τη γνωρίσαμε μέσα από το Μητρώο Πολιτικών Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας. Η απόφασή της να ασχοληθεί με τα κοινά είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον έρωτα που νιώθει για τον τόπο της, την Καστοριά! Μαχήτρια και πολιτικά συνειδητοποιημένη ξεκινάει να χαράζει τον δικό της δρόμο στα πολιτικά δρώμενα της Καστοριάς! Δύο πράγματα κυνηγούσε από τη νεαρή της ηλικία, την δικηγορία και την πολιτική.

Στέλιος Φούντογλου

Είναι από αυτές τις συνεντεύξεις που καταλήγουν σε κουβέντα φιλική. Η άνεση που νιώθεις μέσα από τις απόψεις της και την επιχειρηματολογία της οδηγούν το θυμικό σου στη λέξη ελπίδα!

«Είμαι η Αγνή που αποφάσισα να γίνω δικηγόρος, να ασχοληθώ με τα κοινά και να ζήσω στην Καστοριά που την λατρεύω»

Στα νεανικά της χρόνια μια πινακίδα έξω από το δωμάτιο της προμήνυε την πορεία της στην ζωή! Μιλάει για τα παιδικά της χρόνια σα να σταμάτησε ο χρόνος. Αγαπάει πολύ τον τόπο της και το ζητωκραυγάζει σε κάθε στιγμή του βίου της. «Αγαπάω τόσο πολύ τον τόπο μου νιώθοντας ότι είμαι κομμάτι του».

Στην ερώτηση «τι σημαίνει για σένα η Καστοριά» αντιλήφθηκα τον έρωτα και την σημασία του για τον τόπο που μεγάλωσε.

«Ζούμε σε ένα…

Συνέχεια στο togethermag.gr

 

 

 

 

Back to top button