ΑθλητικάΚαστοριά

Βελιγράδι: Στον αυριανό τελικό του 1ου Παγκοσμίου Κυπέλλου η Ευαγγελία Αναστασιάδου

Διπλή συμμετοχή στους τελικούς του 1ου Παγκοσμίου Κυπέλλου της χρονιάς στο Βελιγράδι εξασφάλισαν τα ελληνικά πληρώματα σήμερα κατά τη δεύτερη  μέρα των αγώνων.
Πολύ μεγάλη επιτυχία για ένα νέο πλήρωμα, το διπλό σκιφ ελ βαρών γυναικών όπου η Ευαγγελία Αναστασιάδου μαζί με τη μόλις 16 ετών Δήμητρα-Ελένη Κοντού πήραν την 1η θέση στον επαναληπτικό και κέρδισαν την πρόκριση για τον μεγάλο αυριανό τελικό.
Από την διαδικασία του ρεπεσάζ προκρίθηκαν στον τελικό του διπλού σκιφ και οι Ζωή Φίτσιου-Ευαγγελία Φράγκου. Τα δυο κορίτσια πήραν τη 2η θέση στον επαναληπτικό με 7:08.83 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο που έδινε η κούρσα για τον αυριανό μεγάλο τελικό.
Στον ημιτελικό του διπλού των ανδρών οι Γιάννης Καλανδαρίδης και Πέτρος Γκαϊδατζής πήραν την 6η θέση με χρόνο 6:39.48 και θα αγωνιστούν στο μικρό τελικό της Κυριακής για μια θέση από 7-12.
Στον Γ΄τελικό του ίδιου αγωνίσματος για τις θέσεις 13-18 οι Θανάσης Παλαιοπάνος και Αντώνης Παπακωνσταντίνου πήραν τη 2η θέση με 6:28.19 και την 14η στη γενική.
Ο Στέφανος Ντούσκος υποφέρει από μια ίωση που τον ταλαιπωρεί και δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί παρότι ταξίδεψε στο Βελιγράδι.

 

Back to top button