ΑθλητικάΚαστοριάΠρόσωπατελευταίες ειδήσεις

Η Ναταλία Βλαχοδήμου προετοιμάζεται για τον απόλυτο αγώνα Ironman της Αυστρίας

Πριν ένα χρόνο επισκέφτηκα έναν ορθοπαιδικό.
Του είπα ότι κάνω λίγο γυμναστική.
Μου είπε ότι τώρα είμαι σχεδόν μεσήλικας και ότι θα πρέπει σιγά σιγά να σταματήσω την γυμναστική και να ασχολούμαι με τα παιδιά μου.
Πλήρωσα και έφυγα.
Ο εργοφυσιολόγος έχει διαφορετική γνώμη.
“Βελτιωμένη σε όλα από πέρσι”, έτσι είπε.
Ο προπονητής μου λέει ότι οι αρχαίοι Έλληνες πολεμούσαν στα 60. Κι αυτός διαφορετική γνώμη έχει.
Ο Γιωργάκης μου όταν αρχικά του είπα ότι ακυρώνω το Ironman γιατί δεν βγαίνω οικονομικά, μου πρόσφερε τον κουμπαρά του, χωρίς δεύτερη σκέψη.
Μάλλον κι αυτός διαφορετική γνώμη έχει.
Το concept είναι …..
Πράγματι δεν νιώθω 20, νιώθω ακριβώς 38 . Και αυτό είναι καλύτερο από ποτέ.
Οι αριθμοί από μόνοι τους δεν μου λένε τίποτα.
Όλα έχουν να κάνουν με την αφοσίωση στον στόχο και με το τίμημα που είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις, κρατώντας πάντα ισορροπίες σε αυτό που εσύ θεωρείς σημαντικότερο από όλα.
Παρακαλώ μην αρχίσουμε τους εκθειασμούς από κάτω…
Παρακαλώ πολύ.
Ο χώρος είναι γεμάτος από αθλήτριες πολύ δυνατότερες από εμένα που θαυμάζω και με εμπνέουν.
Θέλω μόνο να κρατήσετε την ΑΦΟΣΙΩΣΗ και το ΤΙΜΗΜΑ.
Και να απολαύσετε την διαδικασία.
Πάμε Αυστρία!
Ναταλία Βλαχοδήμου

Η Καστοριανή υπεραθλήτρια Ναταλία Βλαχοδήμου επιχείρησε για πρώτη φορά στο τρίαθλο στην Καστοριά, τον Ιούνιο του 2019 στο TRIMORE κι από τότε έβαλε στόχο τον υπέρτατο αγώνα τριάθλου, τον Iron Man.

Ο αγώνας Iron Man περιλαμβάνει 3.800 μέτρα κολύμπι αμέσως μετά 180 χιλιόμετρα ποδήλατο και τέλος μαραθώνιο τρεξίματος 42 χιλιόμετρα!

Αυτός είναι ο στόχος της εδώ και δύο χρόνια και για αυτόν προετοιμάζεται.

Προπονητής της είναι ο Ιορδάνης Παπαδόπουλος, ο διοργανωτής του Almiraman και πρώην αθλητής και Ironman Finisher, και ανήκει στην ομάδα του “ΤΡΙΑΣ Κατερίνης”. 

Ο στόχος που έχουνε βάλει αθλήτρια και προπονητής είναι ο Iron Man του “Austria Triathlon Podersdorf 2022” που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Σεπτεμβρίου.

Όπως δήλωσε στο ΦΟΥΙΤ: Αντιμετωπίζω πάρα πολλές δυσκολίες σε αυτήν την προετοιμασία μου, σε οικονομικό και προσωπικό επίπεδο, πέρα από την ίδια την προετοιμασία που είναι από μόνη της πολύ δύσκολη. Παρόλα αυτά είμαι πολύ εστιασμένη και αφοσιωμένη, κι αν όλα πάνε καλά στις 3 Σεπτεμβρίου θα στηθώ στην εκκίνηση. Από κει και πέρα δεν ξέρω τι θα συμβεί. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρω”.

Όσο αφορά την προετοιμασία αθλητικά: “Η προετοιμασία πάει καλά ως τώρα. Στόχος μου είναι να τερματίσω εμπρόθεσμα στις 15 ώρες τουλάχιστον. Σε αυτή την πορεία μου έχω πρόσφατα βρει χορηγό και αυτό είναι καταπληκτικό, γιατί είναι μία πολύ μεγάλη βοήθεια και κάνει την όλη δουλειά πολύ πιο εύκολη. Είναι η εταιρεία kilpi και το skibill.gr”

Η προετοιμασία της Ναταλίας γίνεται σε τρεις περιοχές, στα Κουφάλια όπου μένει, την Κατερίνη που είναι η ομάδα της και στην Καστοριά όταν έρχεται για διακοπές στους γονείς της.

Δυστυχώς δε θα αγωνιστεί το επόμενο Σαββατοκύριακο στο TRIMORE 2022 στην πόλη μας, λόγω υποχρεώσεων.

Να της ευχηθούμε ολόψυχα καλή προετοιμασία και να πραγματοποιήσει τους στόχους της. Αποτελεί πρότυπο για όλους μας.
ΦΟΥΙΤ

Back to top button