Την Παρασκευή στις 24/6 και ώρα 20:00, θα πραγματοποιηθεί Event, Whisky, Beer and Food Pairing το οποίο θα γίνει στο Meat House στον Γαϊτάνη στον Άι Θανάση
Το μενού θα περιλαμβάνει:
Πρώτο πιάτο : Camembert cheese με συνοδία χειροποίητη μαρμελάδα δαμάσκηνο και μαύρη μπύρα Doppleboc (η πρώτη ελληνική Doppleboc σε κυκλοφορία) από την Νομαδικη ζυθοποιία KENTAVROS CRAFT BEERS
Δεύτερο πιάτο:κομμάτια σπαλομπριζολας που έχει ωριμάσει για 1.5 μήνα σε Mortlach 12 ετων με συνοδία Bowmore 12 ετων
Τρίτο πιάτο: κομμάτια σπαλομπριζολας που έχει ωριμάσει για 1.5 μηνα σε Teeling Amarone Wine Cask Finish με συνοδία Monkey Shoulder Smokey
Τέταρτο πιάτο: Dessert Νουγκατινα Τζηλας μαζι με ένα σοκολατάκι αμυγδαλωτό, ,συνοδία με Woodford Reserve
Διαθεσιμότητα Θέσεων: 30
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6986249453 Στέργιος Μπαϊρακτάρης