ΕλλάδαΚόσμος

Kate Bush: Ευχαριστεί τους θεατές του “Stranger Things” που έκαναν το τραγούδι της viral μετά από 37 χρόνια (Full Scene Video)

Το τραγούδι “Running Up That Hill” της Kate Bush ακούστηκε στην τέταρτη σεζόν του “Stranger Things” στο Netflix και αγαπήθηκε από τη νέα γενιά. Μπήκε στα βρετανικά charts, 37 χρόνια μετά την κυκλοφορία του.

Η Kate Bush είπε ότι είναι “πραγματικά συναρπαστικό” που το τραγούδι της “Running Up That Hill” επανήλθε στα μουσικά charts σε όλο τον κόσμο, 37 χρόνια μετά την κυκλοφορία του, λόγω της εμφάνισής του σε ένα επεισόδιο του “Stranger Things” στο Netflix.

Εκδίδοντας μια σπάνια δήλωση για να ευχαριστήσει τους χιλιάδες νέους θαυμαστές της, η μουσικός έγραψε στην ιστοσελίδα της την Κυριακή:

“Μπορεί να έχετε ακούσει ότι το πρώτο μέρος της τέταρτης σεζόν της φανταστικής, συναρπαστικής νέας σειράς “Stranger Things” κυκλοφόρησε πρόσφατα στο Netflix. Περιλαμβάνει το τραγούδι “Running Up That Hill” στο οποίο δίνεται μια εντελώς νέα πνοή από τους νεαρούς θαυμαστές που λατρεύουν το σόου – το λατρεύω κι εγώ!”.

Εξαιτίας αυτού, το “Running Up That Hill” έχει ανέβει στα charts σε όλο τον κόσμο και έχει μπει στα βρετανικά charts στο Νο. 8. Είναι όλα πραγματικά συναρπαστικά! Ευχαριστώ πολύ όλους όσοι υποστήριξαν το τραγούδι. Περιμένω με κομμένη την ανάσα για την υπόλοιπη σειρά τον Ιούλιο”, πρόσθεσε.

Το “Running Up That Hill” παίζει βασικό ρόλο στην τελευταία σεζόν του “Stranger Things”, καθώς είναι το αγαπημένο τραγούδι του χαρακτήρα της Max, την οποία υποδύεται η Sadie Sink, και εμφανίζεται ως μοτίβο σε όλη τη διάρκεια.

Το τραγούδι έχει γίνει μεγάλη επιτυχία στη γενιά των νέων της Generation Z, που δεν είχαν γεννηθεί όταν το τραγούδι κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1985, ενώ πλέον έχει γίνει viral στο TikTok.

Αφότου το τραγούδι ακούστηκε την περασμένη βδομάδα στο πρώτο μέρος της τέταρτης σεζόν της σειράς του Netflix, “σκαρφάλωσε” στο Νο. 8 των βρετανικών charts βάσει του αριθμού ακροάσεων και λήψεων, τρεις δεκαετίες αφότου είχε φτάσει στο Νο. 3 στην αρχική του κυκλοφορία.

Σημειώνεται πως το “Running Up That Hill” επανήλθε επίσης στα βρετανικά charts το 2012, αφού χρησιμοποιήθηκε στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

Το “Running Up That Hill” αποτελεί, επίσης, το τραγούδι με τις περισσότερες ακροάσεις στο Spotify στις ΗΠΑ και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

news247.gr

 

Back to top button