ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

Φιλικοί αγώνες της Καστοριάς με τη Μικτή Κ-17 της ΕΠΣ και την Ακαδημία Κ-14 (ρεπορτάζ – φωτο)

Με τα χρώματα της Καστοριάς αγωνίστηκε και ο 18χρονος Αλβανός επιθετικός Tsoutska

ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΜΙΚΤΗ ΟΜΑΔΑ Κ17 Ε.Π.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 1-1.
ΙIσόπαλη αναδείχθηκε η Καστοριά στο 1ο παιχνίδι του τουρνουά με την Μικτή ομάδα της Κ-17 της Ε. Π.Σ. Καστοριάς με σκορ 1-1.
Το παιχνίδι είχε δύο 30λεπτα ημίχρονα και οι προπονητές των δύο ομάδων Πέτρος Tσούκλης και Μάκης Βελλίδης, έβγαλαν τα συμπεράσματα τους.
Τα γκολπόστ της Καστοριάς υπερασπίστηκε ο Στέργιος Τζιάρας, ενώ δόθηκε χρόνος συμμετοχής στους Αφεντουλίδη, Κυζερίδη, Κύρου και Σταμούλη.
Το ζεστό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων απέσπασαν οι νεαροί άσσοι Κωνσταντινίδης, Μανωλάτος και Νικολαΐδης, από την πρωταθλήτρια των ακαδημιών Κ-14, όταν μπήκαν να αγωνιστούν με τα χρώματα της Καστοριάς.
Αξίζει να σημειωθεί ότι με τα χρώματα της ομάδας αγωνίστηκε και ο 18χρονος Αλβανός επιθετικός Tsoutska.
Η μικτή ομάδα στάθηκε πολύ καλά απέναντι στον αντίπαλο της και έδειξε πολύ καλά στοιχεία, ενδεικτικό της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται από τους Ενωσιακούς προπονητές Μάκη Βελλίδη και Σταύρο Ευαγγελίδη.
Χαρακτηριστικό του παιχνιδιού είναι ότι, απο πλευράς Μικτής Κ-17, αγωνίστηκαν και οι γεννημένοι το 2007 Δημητρακόπουλος, Σωτηριάδης και Τζανίδης.
Για την ιστορία τα γκολ πέτυχαν για την Καστοριά ο Χασάι (50΄) και για την Μικτή Κ-17, ο Κυριακού (54΄) με πέναλτι.
“Άρχοντας” του παιχνιδιού ήταν ο κ. Πετρόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Γεωργιάδη και Μπακάλη, άπαντες της Ε. Π. Σ. Καστοριάς.
Οι συνθέσεις:
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Τζιάρας, Σταμούλης, Καραγιάννης (31΄Κύρου), Τσικόπουλος Ηλ.(40΄Κωνσταντινίδης), Σίμος, Κυζερίδης (40΄Μανωλάτος), Χασάι, Παναγιωτίδης (31΄ Γκέγκας), Tsoutska (40΄Νικολαΐδης), Τόσκος, Αφεντουλίδης (31΄ Τσικόπουλος Αθ.).
ΜΙΚΤΗ Κ-17: Γκόλιας (31΄Αποστολίδης Ορεστ.), Ζήκος (25΄Δημητρακόπουλος), Ρατς, Τσακλίδης, Χαραλαμπίδης, Αποστολίδης Πασχ., Ταχτατζής (40΄ Σωτηριάδης), Αμανατίδης (45΄Τζανίδης), Προδρομίδης, Κυριακού, Μπλιούκας (40΄ Χατζόπουλος).

ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ Κ-14 2-1
Ο αγώνας μεταξυ της Καστοριάς και της Κ-14 διηρκεσε 30 λεπτά κι ήταν εκείνος που έκλεισε το τουρνουά.
Στο 8΄ ο Κύρου με σουτ έκανε το 1-0. Στο 10΄ ο Τσικόπουλος Ηλ., με πλασέ έκανε το 2-0. Στο 23΄ ο Χατζής με πλασέ μείωσε σε 2-1, πετυχαίνοντας το γκολ της τιμής για τους πρωταθλητές της Κ-14.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Πετρόπουλος της Ε. Π. Σ. Καστοριάς, με βοηθούς τους κ.κ. Γεωργιάδη και Μπακάλη, της ίδιας Ένωσης.
Οι συνθέσεις:
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Τζιάρας, Σταμούλης, Καραγιάννης, Γκέγκας, Σίμος, Κυζερίδης, Χασάι, Τσικόπουλος Ηλ. Τσικόπουλος Αθ., Κύρου, Τόσκος.
Κ-14: Κωστάρας (25’ Παπαϊωάννου), Δόλλας (25΄Ματζούρας), Αλλουσι, Κωνσταντινίδης, Ποστεκίδης, Νικολαΐδης, Μανωλάτος, Νανάς, Κλειούσης (25΄Τσαδήλας), Χατζής (25΄Κοτεκίδης), Σταυρίδης.

Back to top button