ΕκδηλώσειςΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Ξεχωριστή μέρα για το Εσπερινό ΕΠΑΛ Καστοριάς : Απένειμε τα πρώτα απολυτήρια και πτυχία (φωτογραφίες)

Tο Εσπερινό ΕΠΑΛ Καστοριάς, μετά από 2 χρόνια λειτουργίας, απένειμε τα πρώτα απολυτήρια και πτυχία στους αποφοίτους, σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση, το βράδυ της Τρίτης 16 Ιουνίου. Έκδηλα τα χαμόγελα και η ικανοποίηση στους πτυχιούχους πλέον σπουδαστές, οι οποίοι έδιναν έναν καθημερινό αγώνα για να συνδυάσουν εργασία, σπουδές και οικογενειακές υποχρεώσεις.

Ο διευθυντής του Εσπερινού ΕΠΑΛ κ. Γιώργος Παπαδόπουλος, που από το 2000 αγωνιζόταν για την ίδρυσή του , παρουσίασε αρχικά τις 2 δράσεις του σχολείου με τις οποίες συμμετείχε και ξεχώρισε στο πρόγραμμα “Μια νέα αρχή στα ΕΠΑΛ: α) “Την κατασκευή διατάξεων αυτοματισμού”, των  ηλεκτρολόγων, με τη βοήθεια του καθηγητή τους κ. Κώστα Διαμαντή και  β)”Τη δική μου εξάτμιση”, των μηχανολόγων , με τη βοήθεια του καθηγητή τους κ.Φώτη Ευστρατίου.

Στη συνέχεια, ιδιαίτερα συγκινημένος, απένειμε τους τίτλους, κάτω από θερμά χειροκροτήματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τους παρευρισκόμενους θα αποφοιτούσαν άλλοι 30, οι οποίοι δυστυχώς αναγκάστηκαν να μετοικήσουν για να βρουν εργασία , μιας και η ανεργία συνεχίζει να μαστίζει την πόλη μας. Αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι η εξαιρετική σχέση μεταξύ των μαθητών και των καθηγητών τους και η απαράμιλλη αγάπη τους γι’ αυτό που κάνουν.

Συγχαρητήρια  λοιπόν σε όλους τους αποφοιτήσαντες  και καλά αποτελέσματα στις Πανελλήνιες, σε όσες και όσους συμμετείχαν!

 

   

Back to top button