Ελλάδα

Εντοπίστηκε σώος ο Θύμιος Μπουγάς – Τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης

H καλή είδηση της ημέρας ήρθε το Σάββατο από τον Πύργο καθώς έγινε γνωστό ότι εντοπίστηκε σώος ο Θύμιος Μπουγάς ο οποίος ήταν εξαφανισμένος από τις 4 Μαΐου, μετά το άγριο bullying που είχε υποστεί.
Σύμφωνα με το patrisnews ο Θύμιος εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στον Άγιο Σπυρίδωνα μετά και τις μαρτυρίες που υπήρχαν πως τον είχαν δει στη περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα, να ψάχνει στους κάδους που βρίσκονται στο σημείο των εγκαταστάσεων των υπηρεσιών πρόνοιας του δήμου Πύργου.
Η ασφάλεια μαζί με την ΟΠΚΕ έκαναν ξανά έρευνες σήμερα το απόγευμα και κατάφεραν να τον εντοπίσουν ενώ στην πορεία τον μετέφεραν στο Αστυνομικό Τμήμα. Δεν είναι σίγουρο αν βρισκόταν όλες τις ημέρες εκεί.
Ο 39χρονος Θύμιος ζούσε τα τελευταία χρόνια μόνος του στην περιοχή του Πύργου, έχοντας ως μόνη βοήθεια τους γείτονες κι ένα πενιχρό επίδομα πρόνοιας. Όπως ο ίδιος είχε εκμυστηρευτεί, η ζωή του άλλαξε ριζικά έπειτα από ένα τροχαίο που προκάλεσε παραμόρφωση στο πρόσωπό του. Από τότε κυκλοφορούσε με μάσκα ενώ χρησιμοποιούσε ειδική συσκευή για να μιλήσει και να τραφεί.
dikastiko.gr

Back to top button