ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Staying Alive (Σχεδόν Πέθανα): Η Κατερίνα Βρανά αύριο στην Καστοριά

 

Μετά τις sold out παραστάσεις της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη η Κατερίνα Βρανά είναι έτοιμη να οργώσει με το αμαξίδιό της την Ελλάδα. Επιστρατεύει το χιούμορ, το πιο δυνατό της όπλο (μετά τα μαλλιά της) και ξεκινά μια μίνι καλοκαιρινή περιοδεία σε ανοιχτά θέατρα, παρουσιάζοντας την stand-up comedy της “Staying Alive” (Σχεδόν Πέθανα).

Η αγαπημένη stand-up κωμικός κατάφερε να μετατρέψει τη συνάντησή της με το θάνατο σε πηγή αισιοδοξίας, έμπνευσης και γέλιου. Αυτή τη συνάντηση, καθώς και τη θυελλώδη περιπέτεια της υγείας της διακωμωδεί μοναδικά στη δίωρη απολαυστική παράστασή της.

“Staying Alive (Σχεδόν Πέθανα)”

Ήταν Απρίλιος του 2017, όταν η Κατερίνα Βρανά, το Πιο Αστείο Κορίτσι Στον Κόσμο (και με τη διαγωνιστική βούλα) βρισκόταν σε περιοδεία στη Μαλαισία για παραστάσεις και αρρώστησε τόσο βαριά που έφτασε σε σημείο να κινδυνέψει η ζωή της.

Η Κατερίνα σώθηκε, αλλά ακόμη αντιμετωπίζει προβλήματα με την κίνηση, την όραση και την ομιλία της. Αυτό, όμως, δεν τη σταματά απ’ το ν’ ανέβει στη σκηνή.

Γιατί, παρά τις δυσκολίες σημασία έχει, όπως και η ίδια υποστηρίζει: «να βρίσκεις πάντα τη δύναμη ν’ αντιμετωπίζεις ό,τι σου φέρνει η ζωή». Η Κατερίνα αντλεί τη δύναμή της από το στήθος της και την ακατανίκητη λαχτάρα της να γίνει Κυρίαρχος του Πλανήτη. Τώρα και με αμαξίδιο!

Στο sold out  stand-up show της “Staying Alive (Σχεδόν Πέθανα)”, η Κατερίνα μιλά για όλα! Για Μαλαισιανούς, Άγγλους κι Έλληνες γιατρούς, τσαχπίνες νοσηλεύτριες και γοητευτικούς φυσικοθεραπευτές. Για το πώς η κορτιζόνη αντικαθιστά το μπότοξ, αλλά τίποτα δεν αντικαθιστά ένα σωστό ζευγάρι σκουλαρίκια.

ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ OLYMPION

Ώρα έναρξης 21:30

Ώρα προσέλευσης 20:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ 

ΚΑΝΟΝΙΚΟ 15€

ΑμεΑ 12€

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων ΑμεΑ υποχρεούνται να επιδείξουν το σχετικό αποδεικτικό κατα την είσοδο τους στον χώρο.

viva.gr

 

 

Back to top button