Φλώρινα

Φλώρινα: 5ο Φεστιβάλ Μπύρας και Μουσικής στη Μελίτη

Το Φεστιβάλ Μπύρας και Μουσικής στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Μελίτης, διοργανώνει για 5η χρονιά, ύστερα από παύση 2 ετών λόγω COVID-19, ο Αθλητικός και Μορφωτικός Σύλλογος «Μελιτεύς» Μελίτης.
Το φεστιβάλ ξεκίνησε το 2016 ως μια μικρή προσπάθεια του συλλόγου να ενώσει νέους και μεγαλύτερους μέσα από τις δύο μεγαλύτερες απολαύσεις – τη μουσική και την μπύρα – και κατάφερε να αποτελεί σήμερα σημείο αναφοράς για τη Μελίτη αλλά και την ευρύτερη περιοχή.
Η οργανωτική επιτροπή, έχοντας αισιόδοξες βλέψεις το φεστιβάλ αυτό να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο και σιγά σιγά με τη συνδρομή του Αθλητικού Συλλόγου, να καταστεί το μεγαλύτερο πολιτιστικό δρώμενο στον καλλιτεχνικό χώρο της Φλώρινας, σας προσκαλεί να στηρίξετε την προσπάθεια αυτή με την παρουσία σας και να απολαύσετε κρύες μπύρες και υπέροχες μουσικές!

Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022

Κώστας Μακεδόνας

Σάββατο 9 Ιουλίου 2022

Ελένη Τσαλιγοπούλου

Κυριακή 10 Ιουλίου 2022

LOCOMONDO

Όλες οι πληροφορίες και τα νέα αναρτώνται στην επίσημη σελίδα του φεστιβάλ στο Facebook https://www.facebook.com/5%CE%BF-Meliti-Beer-Festival-100406536061997 και στο Instagram https://www.instagram.com/melitibeerfestival/.

Επικοινωνία [email protected]

Ελάτε να απολαύσουμε παρέα τρεις όμορφες καλοκαιρινές βραδιές με άφθονη μπύρα και μουσική για όλα τα γούστα!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

Back to top button