Δυτική ΜακεδονίαΚαστοριά

Η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων & ΚΥ Δυτ. Μακεδονία για την κινητοποίηση στο Νοσοκομείο

Σήμερα 22/06 στα πλαίσια πανελλαδικής στάσης εργασίας της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος και της συμμετοχής της ΕΙΝΔΥΜ πραγματοποιήθηκε η κινητοποίηση των υγειονομικών στην πύλη του ΓΝ Καστοριάς με αιχμή τα σχέδια απόλυσης εφτά ειδικευόμενων γιατρών του Νοσοκομείου που βρίσκονται σε παράταση.
Σε συνάντηση με το Διοικητή του Νοσοκομείου δεν έγινε ξεκάθαρη η στάση της Διοίκησης απέναντι στις ανανεώσεις των συμβάσεων. Δεδομένου ότι υπάρχουν εισηγήσεις των Διευθυντών των Κλινικών για την κάλυψη πάγιων αναγκών των κλινικών από τους άνωθεν ειδικευόμενους, αλλά και των κενών θέσεων που υπάρχουν σε Ειδικευόμενους στο ΓΝ Καστοριάς η ΕΙΝΔΥΜ επιθυμεί την επίσημη ενημέρωση από τη Διοίκηση ότι οι παρατάσεις των ειδικευόμενων γιατρών θα ανανεωθούν κανονικά.
Συνεχίζουμε, καλώντας όλους τους μαζικούς φορείς και τα εργατικά σωματεία της περιοχής σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων ώστε να παρθούν πίσω οι απολύσεις των γιατρών και των συμβασιούχων, για μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στο Νοσοκομείο Καστοριάς.

 

 

 

Back to top button