ΑθλητικάΚαστοριά

Οι αποχαιρετιστήριες προπονήσεις των Ακαδημιών μπάσκετ του Α.Σ. Καστοριάς (φωτογραφίες)

Την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι τελευταίες προπονήσεις μπάσκετ της σεζόν 2021-2022 για όλα τα τμήματα αγοριών και κοριτσιών του Α.Σ. Καστοριάς.

Οι προπονητές της ομάδας ετοίμασαν παιχνίδια ακριβείας και διαγωνισμούς, όπου  τα παιδιά αγωνίστηκαν με δύναμη και πάθος! Στους νικητές απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια και οι προπονητές συνεχάρησαν τους περήφανους νικητές!

Τα παιδιά διασκέδασαν με την ψυχή τους και παρόλο που συμμετείχαν σε διαγωνισμούς, στο τέλος όλοι μαζί έδωσαν τα χέρια  και χειροκρότησαν τους νικητές. Είναι κάτι που έμαθαν πολύ καλά να κάνουν καθώς πάντα διδάσκεται το “ευ αγωνίζεσθε”!

Εξίσου διασκεδαστικά ήταν και τα παιχνίδια με αντιπάλους τους γονείς όπου εκεί τα παιδιά ξεδίπλωσαν το ταλέντο και βάζοντας όλη τους την δύναμη, κατάφεραν να τους νικήσουν!

Το τέλος της σεζόν μας βρίσκει πολύ χαρούμενους που είχαμε μια τόσο δημιουργική χρονιά. Οι μικροί μπασκετμπολίστες έπαιξαν και συνεργάστηκαν με τους συμπαίκτες και τους προπονητές, μα πάνω από όλα διασκέδασαν και έκαναν φίλους και παρέες!

Αρωγοί στην προσπάθεια αυτή είναι οι προπονητές και γυμναστές της ομάδας, που με πολύ υπομονή και καλή  διάθεση κατάφεραν να διδάξουν τις τεχνικές και τα μυστικά του μπάσκετ.

Ευχαριστούμε τους γονείς όλων των παιδιών που για μια ακόμα φορά, στάθηκαν στο πλευρό του συλλόγου και είχαμε μια τόσο επιτυχημένη και δημιουργική σεζόν.

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη!

Καλό καλοκαίρι σε όλους!

Α. Σ. Καστοριάς

 

 

Back to top button