ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριάΝεστόριο

Ανακοίνωση που αφορά όλα τα Αθλητικά Σωματεία της ΠΕ Καστοριάς

Με γνώμονα τη βέλτιστη πρόοδο, τον σεβασμό και την υποστήριξη των Αθλητικών Σωματείων της ΠΕ Καστοριάς, η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας ΠΕ Καστοριάς θέλει να ενημερώσει τα Αθλητικά Σωματεία του Νομού Καστοριάς (εγγεγραμμένα ή μη), σχετικά με την Νομοθεσία που διέπει τα Αθλητικά Σωματεία και αφορά τον εναρμονισμό τους σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού(Γ.Γ.Α.), π.χ. την εγγραφή στο ηλεκτρονικό μητρώο της ΓΓΑ, τις άδειες τέλεσης αγώνων, τις επιχορηγήσεις, κ.λ.π.

Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη για την πλήρη ενημέρωσή σας και τη λύση τυχόν αποριών.

Απευθύνουμε πρόσκληση στον εκπρόσωπο κάθε Αθλητικού Σωματείου να παρευρεθεί την Δευτέρα 04 Ιουλίου 2022 στο γραφείο της κας Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς, κας Κοζατσάνη Δέσποινας((κτίριο ΠΕ Καστοριάς, 2ος όροφος)

Παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε την παρουσία σας έως την Παρασκευή 01-07-2022 στα τηλέφωνα 2467350284 & 2467350221, προκειμένου να γίνει ένας προγραμματισμός ανά ομάδες λόγω Covid  τις παρακάτω ώρες: 10:00-11:00 & 11:30-12:30.