ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Ευχαριστήριο κι ευχές του Προοδευτικού Συλλόγου Κυριών Καστοριάς (φωτο – οι τυχεροί αριθμοί)

Μια υπέροχη εκδήλωση είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την Δευτέρα 27 Ιουνίου στην αυλή του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα με βασική ομιλήτρια την κα Βίκυ Χατζηβασιλείου.
Παρουσιάσαμε το βιβλίο της <<ΑΛΛΑΞΕ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑ ΣΕ 42 ΗΜΕΡΕΣ >> Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα διατροφής και ψυχικής ευεξίας που έχει την δύναμη να αναβαθμίσει την ποιότητα της ζωής μας.
Προλόγισαν οι κυρίες Μαλαματή Αντωνίου πρώην αντιδήμαρχος και η κα Φιλιώ Μάρκου Ψυχολόγος.
Μια φανταστική εμπειρία με την συνοδεία μουσικής από το Μπαϊρακτάρειο Δημοτικό Ωδείο Καστοριάς και ένα πολύχρωμο ντεκόρ με ενδυμασίες και φωτογραφίες από το Δημόσιο ΙΕΚ Καστοριάς.
Ευχαριστούμε τις εκδόσεις Κλειδάριθμος και το βιβλιοπωλείο της πόλης μας <Το Φανάρι>, που με την δωρεά 5 βιβλίων που κληρώσαμε βοήθησε στην φιλανθρωπική δράση του Συλλόγου μας.
Τα νούμερα που κληρώθηκαν είναι : 1758 – 1935 – 1982 – 1923 -1951 .
Ευχαριστούμε το Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλοι Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα για την παραχώρηση της αυλής, το αρχοντικό Ωρολογόπουλου για την υπέροχη φιλοξενία που παρείχε στην κα Βίκυ Χατζηβασιλείου και όλους εσάς που συμμετείχατε και ομορφύνατε με την παρουσία σας την εκδήλωσή μας.
Ο βουλευτής Καστοριάς κος Ζήσης Τζηκαλάγιας μας ευχήθηκε “Καλή επιτυχία” με επιστολή του λόγω κοινοβουλευτικών υποχρεώσεων.
Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι με υγεία- αγάπη και με την συντροφιά αγαπημένων και χρηστικών βιβλίων.

Στην παρουσίαση του βιβλίου της Βίκυς Χατζηβασιλείου “Άλλαξε ζωή και σώμα σε 42 ημέρες” (φωτογραφίες)

 

 

 

 

Back to top button