Καστοριά

Γρηγόρης Χάτσιος: “Ο λαός της Καστοριάς γνωρίζει και κρίνει”

Απόλυτη αγνόηση των πολιτών, στο πολυπροβεβλημένο από τα ΜΜΕ, κάλεσμα της Ε.Ι.Ν.ΔΥ.Μ προς τους μαζικούς φορείς της περιοχής σε ξεσηκωμό, για τις υποτιθέμενες “απολύσεις”.
Μηδαμινή η συμμετοχή στην κινητοποίηση που έγινε την Τετάρτη στην πύλη του Νοσοκομείου, παρά την έγγραφη υποστήριξη από εκπροσώπους των ΔΣ 18 φορέων από την Καστοριά, την Δυτική και Κεντρική Μακεδονία.
Σαν Διοικητής δέχθηκα αντιπροσωπία τους, συζητήθηκαν όλα τα θέματα και σθεναρά υπερασπιστήκαμε με την Διοικητική Διευθύντρια, το κύρος και την αξιοπιστία του Νοσοκομείου απέναντι στις άδικες επιθέσεις.
Σταθερή επιδίωξη της Διοίκησης είναι η ενίσχυση του Νοσοκομείου με προσλήψεις προσωπικού και βελτίωση υποδομών. Στην πράξη όχι στα λόγια και τις θεωρίες. Χωρίς κραυγές αλλά με προγραμματισμό, σωστή διαχείριση και σκληρή δουλειά.
Γρηγόρης Χάτσιος

Νοσοκομείο Καστοριάς: Κινητοποίηση φορέων και Σωματείων ενάντια στις απολύσεις υγειονομικών (φωτογραφίες – βίντεο)

Νοσοκομείο Καστοριάς: Οι επιθέσεις της Ε.Ι.Ν.ΔΥ.Μ.  είναι άδικες, συκοφαντικές και βασίζονται σε ανύπαρκτα, ανακριβή και ψευδή δεδομένα

18 φορείς και σύλλογοι υπογράφουν το ψήφισμα της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών και Ιατρών Κέντρων Υγείας Δυτικής Μακεδονίας

 

 

 

 

Back to top button