Άργος ΟρεστικόΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Πανελλαδικές: Η Γεωργία Ευαγγελίδου πρώτη στο ΓΕΛ Άργους Ορεστικού

“Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενη και ικανοποιημένη που ευοδώθηκε η προσπάθειά μου”

H Γεωργία Ευαγγελίδου, με 18.620 μόρια, ήταν τη φετινή χρονιά η πρώτη σε επιδόσεις υποψήφια από το Γενικό Λύκειο Άργους Ορεστικού Καστοριάς.

Μάλιστα, έγραψε το μοναδικό…20άρι στη Χημεία, σε ολόκληρη την Π.Ε. Καστοριάς, ενώ με τους συντελεστές συγκεντρώνει 19.140 μόρια και πιθανότατα θα εισαχθεί στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΑΠΘ.

Η Γεωργία, μιλώντας στο Kozanimedia, αναφέρει:
“Μετά από 2 χρόνια απαιτητικής προετοιμασίας νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενη και ικανοποιημένη που ευοδώθηκε η προσπάθειά μου. Παρόλο που ο δρόμος ήταν δύσκολος,με συστηματική και μεθοδική μελέτη και με πολύτιμους αρωγούς τους καθηγητές μου τόσο στο σχολείο όσο και στο Αριστοτέλειο -Πυθαγόρειο φροντιστήριο κατόρθωσα να συγκεντρώσω 19.140 ανώτερα μόρια στη θετική κατεύθυνση που είναι το εφαλτήριο μου για να εισαχθώ στην πανεπιστημιακή σχολή που επιθυμώ .
Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου που ήταν δίπλα μου συμπαραστάτες στον “αγώνα” μου και με τη στάση τους με βοήθησαν να συνεχίσω την προσπάθεια ως το τέλος. Σε όλους τους συνυποψηφίους μου εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κατέβαλαν και τους εύχομαι καλή συνέχεια”.

kozanimedia.gr

 

 

 

 

Back to top button