ΑθλητικάΚαστοριά

Δημιουργία πλήρους εξοπλισμένου γυμναστηρίου στο νέο Αστυνομικό Μέγαρο Καστοριάς (φωτο)

Δεδομένου των συνθηκών και των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί μας, που υπηρετούν σε ακριτικές περιοχές, αξίζουν της φροντίδας μας – Παιδιά της διπλανής πόρτας, μάχιμοι αστυνομικοί, δίπλα σε κάθε πολίτη

Με πολλή χαρά υποδέχθηκα στο Γραφείο Μακεδονίας του Πρωθυπουργού τον Επικεφαλής του προπονητικού τμήματος, της Ομάδας Τζούντο της Ελληνικής Αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη, Περικλή Ψαλλίδα.

Σε συνέχεια της αγαστής συνεργασίας, που έχουμε με το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και αναγνωρίζοντας το έργο που επιτελείται στο υπερσύγχρονο Διεθνές Προπονητικό Κέντρο Τζούντο στη Θεσσαλονίκη, αναλαμβάνουμε μία νέα πρωτοβουλία με αναφορά στην Καστοριά.

Προχωρούμε από κοινού στη δημιουργία ενός πλήρους εξοπλισμένου γυμναστηρίου, στο υπό ανέγερση Αστυνομικό Μέγαρο της πόλης, για την άθληση του προσωπικού των αστυνομικών υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς.

Δεδομένου των συνθηκών και των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί μας, που υπηρετούν σε ακριτικές περιοχές, αξίζουν της φροντίδας μας. Παιδιά της διπλανής πόρτας, μάχιμοι αστυνομικοί, δίπλα σε κάθε πολίτη.

Εν αναμονή, λοιπόν, των εγκαινίων του νέου Αστυνομικού Μεγάρου Καστοριάς θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να παραδώσουμε και το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο.

Μαρία Αντωνίου

Επικεφαλής Γραφείου Μακεδονίας του Πρωθυπουργού

Back to top button