Καστοριά

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗ ΕΣΤΙΑ

https://www.kastorianiestia.gr/wp-content/uploads/2022/07/%CE%A0%CF%81%CF%89%CF%84%CE%BF%CF%83%CE%AD%CE%BB%CE%B9%CE%B4%CE%BF-7-7-2022.png-.png

Απόβαση… τουριστών στην Λίμνη της Καστοριάς προβλέπει ο Υπουργός Βασίλης Κικίλιας

“Με βάση τον σχεδιασμό που έχουμε δεν θα φτάνουν οι κλίνες στην Καστοριά και την Περιφέρεια, για να καλύπτουν τις ανάγκες των επισκεπτών”!

Αυτό τόνισε ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας κατά την διάρκεια εκδήλωσης έμπροσθεν την Ιεράς Μονής Παναγίας Μαυριώτισσας, που διοργάνωσε σήμερα η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, για την παρουσίαση του Στρατηγικού Σχεδιασμού και του Οπτικού Σήματος του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας.

Μόνο που την υπεραισιόδοξη αυτή άποψη του υπουργού δεν φάνηκε να συμμερίζονται αρκετοί από τους  τοπικούς φορείς, αν κρίνουμε από τα χλιαρά χειροκροτήματα ενός ολιγάριθμου ακροατηρίου. Αλλά και από αρκετές ηχηρές απουσίες περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων.

Μετά από τρία χρόνια απουσίας και αποκλεισμού της Καστοριάς, από τα προγράμματα των επισκέψεων του Πρωθυπουργού και των Υπουργών στην Δυτική Μακεδονία, το ξαφνικό ενδιαφέρον την κυβέρνησης, μόνο άσχετο με την παρατεταμένη προεκλογική περίοδο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Αλλά ούτε και με τα δημοκοπικά ευρήματα της Καστοριάς που εμφανίζουν κατακόρυφη πτώση των εκλογικών ποσοστών της Νέας Δημοκρατίας.

Ακόμα και ο Περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης αισθάνθηκε την ανάγκη να απολογηθεί για την… αργοπορία της Περιφέρειας, στην εκπόνηση του στρατηγικού σχεδιασμού λέγοντας ότι: “Κάλιο αργά παρά ποτέ”, χωρίς όμως να φανεί ότι ικανοποιείται ο ίδιος.

Περισσότερα στην Καστοριανή Εστία που κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη 7-7-2022

kastorianiestia.gr

 

 

 

Back to top button