Καστοριά

Συνάντηση Ολυμπίας Τελιγιορίδου με το νέο προεδρείο της ΑΔΕΔΥ Καστοριάς

Συνάντηση γνωριμίας και εργασίας είχε σήμερα στο πολιτικό της γραφείο η βουλευτής Καστοριάς, Ολυμπία Τελιγιορίδου, με το νέο Προεδρείο του Νομαρχιακού Τμήματος της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Καστοριάς.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει γενικότερα η ΠΕ Καστοριάς,  με το δημογραφικό, την εκτίναξη του πληθωρισμού σε επίπεδα ρεκόρ, την έκρηξη της ακρίβειας με την αύξηση των τιμών στα καύσιμα, το πετρέλαιο και την ενέργεια και την ανεργία που μαστίζει την περιοχή.

Επίσης, συζητήθηκαν και θέματα σχετικά με την υποβάθμιση των εκπαιδευτικών δομών και τα εργασιακά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εκπαιδευτικοί, την υποβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς και την απαξίωση του ΚΕΦΙΑΠ Άργους Ορεστικού με την ανάγκη για 24ωρη λειτουργία του, καθώς και τις καθυστερήσεις στην κατασκευή και υλοποίηση ουσιαστικών έργων υποδομών για τον τόπο, όπως τα φράγματα Νεστορίου και Διποταμίας.

Η βουλευτής από την πλευρά της δήλωσε ότι στηρίζει αμέριστα κάθε προσπάθεια που αφορά στην ικανοποίηση των αιτημάτων αυτών, προς όφελος της κοινωνίας. Και οι δύο πλευρές δήλωσαν ότι θα κινηθούν από κοινού για την επίλυσή τους.

Το νέο ΔΣ της ΑΔΕΔΥ Καστοριάς

 

 

Back to top button