ΑθλητικάΚαστοριάΚοζάνη

Με Τομόπουλο συνεχίζει ο ΓΠΟ Καστοριάς (ρεπορτάζ)

Προπονητής της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της Καστοριάς και για την επόμενη σεζόν θα είναι ο Γιώργος Τομόπουλος, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος.

Ο έμπειρος τεχνικός είχε αναλάβει πέρσι την ομάδα την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος και παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατάφερε τελικά, να εξασφαλίσει την παραμονή της για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Α’ Εθνική.

Παράλληλα, ο ΓΠΟ Καστοριάς ανακοίνωσε και την συνεργασία με τον Προπονητή τερματοφυλάκων, Χρήστο Σταμπολίδη.

Ο εν λόγω εξειδικευμένος προπονητής είναι κάτοχος πιστοποιήσεων στις αρχές μάλαξης και στις εναλλακτικές θεραπείες, ενώ τα τελευταία χρόνια πρόσφερε τις υπηρεσίες του στην ομάδα της Αστραπής Μεσ/μίας.

Επίσης ο ΓΠΟ Καστοριάς ήρθε σε συνεργασία και  συμφώνησε με την διατροφολόγο Ανθούλα Ρόμπου, ενώ τις επόμενες ημέρες θα προχωρήσει και στην πρόσληψη γυμναστή ή γυμνάστριας.

Στο Τσοτύλι το βασικό στάδιο προετοιμασίας

Στο Αθλητικό Κέντρο Τσοτυλίου θα μπούνε οι βάσεις για την νέα αγωνιστική περίοδο του ΓΠΟ Καστοριάς.

Η διοίκηση της ομάδας φρόντισε και ήρθε σε επαφή με τον Δήμο Βoϊου, εξασφαλίζοντας τον αγωνιστικό χώρο και την διαμονή των αθλητριών στον Ξενώνα Τσοτυλίου, προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα από 18 μέχρι 28 Αυγούστου.

Εν αναμονή ανακοινώσεων των νέων αποκτημάτων

Στο μεταξύ με συντονισμένες ενέργειες και κάτω από απόλυτη μυστικότητα, η διοίκηση της ομάδας κινείται δυναμικά για την ενίσχυση της ομάδας.

Οι φετινοί στόχοι και φιλοδοξίες της ομάδας είναι αρκετά υψηλοί σε ένα πρωτάθλημα που προβλέπεται να είναι δύσκολο, ανταγωνιστικό και με πολλές απαιτήσεις.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν έρθει σε επαφή με ορισμένες αθλήτριες που αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα για την επίτευξη των στόχων, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν επίσημα τις επόμενες ημέρες, ενώ στα ευχάριστα είναι το γεγονός ότι από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό, η πλειοψηφία αυτού θα συνεχίσει και φέτος να φοράει την ερυθροκίτρινη φανέλα.

sentranews.gr

 

 

Back to top button