ΑθλητικάΚαστοριάΠρόσωπα

Από τον Α.Σ. Καστοριάς στη ΧΑΝΘ ο Ηλίας Παπαδημητρίου

Η διοίκηση της ΧΑΝΘ με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού καλαθοσφαιριστή Ηλία Παπαδημητρίου από τον Α.Σ. Καστοριάς (γενν. 2004, ύψος 1,85, θέση PG – SG).  Ο Ηλίας Παπαδημητρίου γεννήθηκε στην Καστοριά και ξεκίνησε τα πρώτα μπασκετικά του χρόνια στον Α.Σ. Καστοριάς.

Στα ηλικιακά πρωταθλήματα της Δυτ. Μακεδονίας ξεδίπλωσε το ταλέντο του, συμμετέχοντας, αν και μικρότερος σε ηλικία, σε μεγαλύτερες κατηγορίες και στα final4 της ΕΚΑΣΔΥΜ. Την σεζόν 2019-2020, παρότι αγωνιζόταν στην παιδική ομάδα, συμμετείχε και στην ανδρική ομάδα του Α.Σ. Καστοριάς, η οποία πέτυχε την άνοδο στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Τις σεζόν 2020-2021 & 2021-2022 συμμετείχε στην εφηβική και στην ανδρική ομάδα του Α.Σ. Καστοριάς, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο. Φέτος επιλέχθηκε στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος εφήβων της ΕΚΑΣΔΥΜ, ενώ με την ανδρική ομάδα πέτυχε 152 πόντους, με 32 τρίποντα και συνέβαλε αποφασιστικά στην κατάκτηση της τρίτης θέσης στο δύσκολο πρωτάθλημα του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Η διοίκηση της ΧΑΝΘ ευχαριστεί τον Α.Σ. Καστοριάς και τον Πρόεδρό του Αναστάσιο Λαγγιώτη για την παραχώρηση του αθλητή, καλωσορίζει τον Ηλία στην μεγάλη οικογένεια του μπάσκετ της ΧΑΝΘ και του εύχεται υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.

ΧΑΝΘ Basketball 

Back to top button