ΕκδηλώσειςΚαστοριάΝεστόριοΦλώρινα

Ευχαριστίες Ραϋμόνδου Αλβανού για τις παρουσιάσεις των βιβλίων και τη βόλτα στο Πάρκο (φωτογραφίες – βίντεο)

Το Σάββατο 9 Ιουλίου 2022 ήταν μια πολύ κρύα και βροχερή μέρα. Συνεπώς, δεν περίμενα με τίποτα ότι θα έρχονταν περισσότεροι από 200 άνθρωποι για να παρακολουθήσουν την πρώτη παρουσίαση του νέου μου βιβλίου στο Νεστόριο. Απίστευτη ήταν και η ανταπόκριση στο Λαιμό Πρεσπών όπου συζητήσαμε για τα δύο τελευταία βιβλία.
Όμως οι πιο συγκινητικές στιγμές για μένα ήταν αυτές κατά την ξενάγηση στο Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης . Το Πάρκο ήταν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι τη ζωής μου και μου λείπει πάρα πολύ. Θέλω να πιστεύω ότι δεν ήταν η τελευταία φορά που έκανα ξενάγηση στο Πάρκο.
Το καλό είναι ότι θα συνεχίσει τη λειτουργία του και ο Θόδωρος Σιόντης ο ορεξάτος και πολλά υποσχόμενος αντικαταστάτης μου, νομίζω, ότι μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα από μένα. Το Πάρκο είναι ένας καταπληκτικός προορισμός για εκδρομή στη φύση και στην Ιστορία και ελπίζω πως το νέο βιβλίο μου θα βοηθήσει στην προώθησή του.
Πολλές πολλές ευχαριστίες στους ομιλητές Τάσος Ξανθόπουλος, Thomas Koutsouflianiotis, Αγγελική Μπαλτατζή, Alexis Goudas, Ανδρέας Ανδρέου, Michalis Petrakos, Sofia Zouzeli και βέβαια στους δύο δημάρχους που στήριξαν τις δύο εκδηλώσεις τον Χρήστος Γκοσλιόπουλος και τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ.
Ευχαριστώ επίσης τις Εκδόσεις Επίκεντρο ιδιαίτερα τη Sofie Atzemi, την Ειρήνη Κουτσερή, τον Nicolas Vidoni, καθώς και τους ανθρώπους που επί οχτώ χρόνια αισθανόμουν σαν μέλη της οικογένειάς μου, την Olga Papapaschali, την Ioanna Ntaouti και Αλεξάνδρα Σοκαλοπούλου. Όμως πάνω από θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους όσοι ήρθαν στις εκδηλώσεις (πολλοί/πολλές από άλλες πόλεις) και συνέβαλαν στο να γίνει μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συζήτηση.

 

Back to top button