Καστοριάτελευταίες ειδήσεις

Η μαθήτρια του 2ου ΓΕΛ Καστοριάς Χαρά Σίσκου εκπροσώπησε τον νομό Καστοριάς στη Βουλή των Εφήβων (φωτο – βίντεο)

Εκπροσώπηση της μαθήτριας Χαράς Σίσκου της Α’  Λυκείου του 2ου Γενικού Λυκείου Καστοριάς, ως Βουλευτής εφήβων του Νομού Καστοριάς στην Ολομέλεια της Βουλής των Εφήβων με θέμα Βήματα Δημοκρατίας – Κάνοντας πράξη τη συμμετοχή. ΚΣΤ΄ Σύνοδος Ψηφιακός Κόσμος (κωδικός) Δημοκρ@τία.  (2021 – 2022).

Η εισήγηση της Χαράς Σίσκου εντάχθηκε στην επιτροπή με θεματική: «Ψηφιακός Κόσμος και ΜΜΕ» στις Διαδικτυακές εργασίες της ΚΣΤ΄ Συνόδου της Βουλής των Εφήβων.

Στην ΚΣΤ΄ Σύνοδο της Βουλής των Εφήβων συμμετείχαν 275 έφηβοι από  Λύκεια όλης της Ελλάδας καθώς και από τα ελληνικά σχολεία του εξωτερικού, συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις,  αφήνοντας  το δικό τους «αποτύπωμα» στον Ψηφιακό Κόσμο και την Δημοκρ@τία.

Οι εργασίες τους ολοκληρώθηκαν, διαδικτυακά, με τη  συνεδρίαση στην ολομέλεια της Βουλής των Εφήβων, την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022, στην Αίθουσα Γερουσίας στην οποία  προήδρευσε ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Κωνσταντίνος Τασούλας.

Στην εκπροσώπηση της μαθήτριας συνέβαλαν με την  καθοδήγηση τους ο Διευθυντής  του 2ου  Γενικού Λυκείου Καστοριάς κ. Κωστούλας Δημήτριος, η υποδιευθύντρια κα Δημηροπούλου Ευτέρπη, η  καθηγήτρια  πληροφορικής κα Χριστίνα Μπακάλη και η καθηγήτρια Γερμανικών  κα Σπυρίδου Άννα.

Back to top button