ΑθλητικάΚαστοριάΠρόσωπα

Βαγγέλης Σαββόπουλος: “Θέλω να τιμήσω τη φανέλα της Καστοριάς όπως την τίμησε ο πατέρας μου”

Μεγαλωμένος σε αθλητική οικογένεια, με πατέρα παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Καστοριάς, τον Δημήτρη Σαββόπουλο, και σε μια παραδοσιακή ποδοσφαιρική γειτονιά το Νταηλάκη Καστοριάς, ήταν δεδομένο πως αυτός και ο μικρότερος του αδερφός Κυριάκος θα σύναπταν ισχυρούς δεσμούς αιώνιας πίστης με τη «στρογγυλή θεά» του ποδοσφαίρου.
Ο λόγος, για τον 23χρονο μεγάλο γιο της οικογένειας Βαγγέλη, που τα τελευταία χρόνια, ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα του, αγωνίζεται και δαύτος με τα χρώματα της Καστοριάς: «Δεν με αγχώνει το ότι ο πατέρας μου υπήρξε στέλεχος αυτής της ομάδας πριν από πολλά χρόνια, απλά θέλω να τιμήσω κι εγώ με τη σειρά μου τη φανέλα της Καστοριάς όπως την τίμησε κι εκείνος», είχε δηλώσει παλιότερα.
Τούτο, το να τιμά ντε, την «ερυθροκίτρινη» φανέλα, θα το πράξει και τη νέα χρονιά, διαδραματίζοντας σπουδαίο ρόλο στην επιθετική γραμμή των «γουναράδων».
Και δε θα μπορούσε, εδώ που τα λέμε, να γίνει και διαφορετικά, καθώς πέραν του αισθηματικού δεσμού με την ομάδα θα έχει την τύχη να εξελίξει τις γνώσεις της θέσεως του επιθετικού δίπλα σε ένα από τα καλύτερα σέντερ φορ που πέρασαν από τα ελληνικά γήπεδα, τον Ηλία Σολάκη.
Αυτό που μένει από τη μεριά του να πράξει, όπως γράφει στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, είναι να ”δουλέψει σκληρά στη σιωπή και να αφήσει την επιτυχία να κάνει το θόρυβο”.
Νίκος Καραμανλής
Kastoras Football

Back to top button