ΑθλητικάΚαστοριά

5ος στην Ελλάδα ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς (φωτο – πίνακας)

Μια ακόμα γιορτή της κωπηλασίας ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στα νερά της λίμνης Ορεστιάδας, στην Καστοριά. Παρουσία μεγάλου αριθμού επισκεπτών, οι οποίοι συνδύασαν τη διεξαγωγή της Β’ Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κωπηλασίας με ένα υπέροχο διήμερο στην πόλη της Καστοριάς, 260 περίπου αθλητές της ηλικιακής κατηγορίας παίδων/κορασίδων πρόσφεραν υπέροχο θέαμα.

Ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το φετινό πρωτάθλημα, κατακτώντας την 5η θέση στην κατάταξη σε όλη την Ελλάδα, από την 10η θέση στην οποία κατετάγη την περσινή χρονιά. Για ακόμα μία φορά φαίνεται η ανοδική πορεία του Ομίλου, ο οποίος πλέον συγκαταλέγεται στους κορυφαίους της Ελλάδας. Ο Ν.Ο.Κ. κατέκτησε συνολικά (και στις δύο φάσεις του Πανελληνίου Πρωταθλήματος) 4 χρυσά, 7 ασημένια και 2 χάλκινα μετάλλια.

Ο Ν.Ο.Κ. κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα της δικώπου άνευ κορασίδων, με τις Νάτσιουλα Ελένη και Μόσχου Ιωάννα, καθώς και ένα ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα της δικώπου άνευ παίδων με τους Φωτιάδη Πάνο και Γεωργίου Γιώργο.

Πολύ καλή παρουσία είχαν επίσης το δεύτερο πλήρωμα της δικώπου άνευ παίδων με τον Φίλιο Μηνά και Προκοπίδη Αργύρη, οι οποίοι κατέκτησαν την 5η θέση στον μεγάλο τελικό του αγωνίσματος, ο Πετρίδης Γιώργος ο οποίος έκανε μία συγκινητική προσπάθεια στο αγώνισμα του σκιφ παίδων και το πλήρωμα της τετρακώπου κορασίδων με τις Παραρά Ζωη, Δημητρίου Αρχοντία, Μακροζήση Φωτεινή και Λεβεντοπούλου Χρυσάνθη, οι οποίες κατέκτησαν την 4η θέση στον μεγάλο τελικό του αγωνίσματος.

Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Κ. θα ήθελε να συγχαρεί όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που συμμετείχαν στο 88ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας, τον προπονητή της αγωνιστικής ομάδας κ. Λαπίκωφ Τάσο, τους γονείς των παιδιών που στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις τη σημαντικότατη προσπάθεια που γίνεται, και να ευχαριστήσει όλους όσους στήριξαν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο το σωματείο.

Επόμενο μεγάλο ραντεβού για τους αθλητές και τις αθλήτριες του Ν.Ο.Κ. στις 20 Αυγούστου, οπότε και θα διεξαχθούν οι αγώνες για την είσοδο στην Εθνική Ομάδας Κωπηλασίας που θα συμμετέχει στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που φέτος θα διεξαχθεί στην Βοσνία.

Πανελλήνιο πρωτάθλημα: Ένα χρυσό κι ένα ασημένιο για ΝΟΚ και ΝΟΜΑΥ (φωτογραφίες – αποτελέσματα – μετάλλια)

Live steaming από τη λίμνη της Καστοριάς οι τελικοί του 88ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας

 

Back to top button